Beige neulehuppari. Merino-kettukusunkarvaneuleesta valmistettu huppari on ylellinen mutta käytönnöllinen vaate, joka pitää sinut taatusti lämpimänä. Kestävä ja vastuullisesti valmistettu neule ilahduttaa vuosien ajan.

Sauso HALI
Unisex Huppari Merino-Possum OYSTER BEIGE

398,00 €
Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 398,00 €.

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Beige neulehuppari. Merino-kettukusunkarvaneuleesta valmistettu huppari on ylellinen mutta käytönnöllinen vaate, joka pitää sinut taatusti lämpimänä. Kestävä ja vastuullisesti valmistettu neule ilahduttaa vuosien ajan.

Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Mikonkatu 7, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen palautus Tarjoamme kaikille normaalihintaisille tuotteillemme aina ilmaisen palautuksen.

Huomioithan, että kampanjoiden aikana toimitusaika voi suurista tilausmääristä johtuen olla tavanomaista pidempi.
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

Tavoitteemme on tarjota asusteita, jotka löytävät paikkansa vaatekaapin peruskulmakivinä, kestäen vuodesta toiseen sekä tyylillisesti että materiaalien kestävyyden puolesta. Nyt valikoimamme on täydentynyt neulehuppareilla, jotka täyttävät kaikki nämä vaatimukset jopa ylittäen odotukset! Korkeita laatukriteereitä noudattaen eettisesti ja ekologisesti valmistetut neuleet tarjoavat käyttäjälle tinkimätöntä luksusta ja mukavuutta. Käytännössä nukkaantumaton neule on myös erittäin helppohoitoinen.

 • Sileäneuloksinen neulehuppari
 • Ajaton beige väri.
 • Huppu, vetoketju ja taskut
 • Unisex-malli. 3 kokoa. 
 • Neulesekoite sisältää 53% merinovillaa, 40% kettukusun karvaa ja 7% silkkiä.
 • Vesipestävä. Käsinpesu 30°C.
 • Valmistettu vastuullisesti Uudessa Seelannissa.

Beige neulehuppari. Nimensä ansainnut huppari on kuin puettava halaus. Erittäin lämmin, pehmeä ja kestävä neulehuppari on ylellisen ihanan tuntuinen päällä. Merino-kettukusunkarvaneuleesta valmistettu huppari on ylellinen mutta käytönnöllinen vaate, joka pitää sinut taatusti lämpimänä. Kestävä ja vastuullisesti valmistettu neule ilahduttaa vuosien ajan. Reilun kokoinen huppu pitää kaulan ja hartiat lämpimänä, ja sen voi pukea hiusten ja pään suojaksi niin sisällä kuin ulkonakin. 

Tinkimätöntä luksusta koko perheelle. Tässä mielestämme maailman parhaassa neulesekoitteessa on yhdistettynä vastuullisesti hankitut, ylelliset ja ominaisuuksiltaan ylivertaiset materiaalit. Hengittävyys, kosteudensiirtokyky, nukkaantumattomuus ja pehmeys yhdistyvät tässä poikkeuksellisen kestävässä ja lämpimässä neuleessa.

Neuloksesta suurin osa on merinovillaa. Merino on rakastettu materiaali sen käytännöllisyyden ja miellyttävien ominaisuuksien vuoksi. Hyvin hengittävä ja kosteutta siirtävä merinovilla pitää ihon kuivana ja lämpimänä. Uusi-seelantilainen merinovilla kerätään eettisellä mulesing-vapaalla tekniikalla.

Juuri kettukusun karvan ansiosta tämä neulesekoite näyttää ja tuntuu niin ylelliseltä ja kerrassaan ylivertaiselta. Sitä ei voi verrata oikeastaan mihinkään muuhun neulesekoitteeseen. Kettukusunkarva on sisältä ontto, minkä ansiosta karva on sekä erittäin lämmin ja hengittävä, mutta myös poikkeuksellisen kevyt. Onton karvan ansiosta neulos on siis painoltaan jopa 20% kevyempi, ja jopa 30% lämpimämpi kuin vastaava villaneulos.

Kettukusu on haitallinen vieraslaji Uudessa-Seelannissa, jossa sillä ei ole luontaisia vihollisia. Tuholaisena pidetyn eläimen kannan hallinta on elintärkeää Uuden-Seelannin hauraan luonnon tasapainon säilyttämiseksi. Kettukusun karvan käyttö neuleessa syntyi tämän haitallisen vieraslajin pyynnin sivutuotteena, eli se täyttää vaatimuksemme eettisesti hankitusta materiaalista.

Arvokas ja hieno silkki viimeistelee huippuunsa kehitetyn kombinaation tuoden neulokseen kestävyyttä, sileyttä ja hengittävyyttä. 

Hyvästi nukka! Neulos ei juuri nukkaannu edes vuosien käytössä, sillä nerokkaan sekoitteen kuidut ovat niin kestäviä, etteivät ne helposti katkea aiheuttaen nukkaa. Verrattuna tavalliseen villaan tai kashmiiriin tämä neulos on suorastaan hämmentävän nukkavapaata. 

Hoito-ohjeet:

Huoltona neuletta kannattaa tuulettaa säännöllisesti sekä kevyesti harjata pehmeällä vaateharjalla liat ja pölyt pois. Säännöllisesti tehtynä tämä toimenpide usein riittää, eikä tuotetta tarvitse välttämättä pestä. Pesua tarvitaan vain hyvin harvoin, sillä neulos ei liikannu helposti. Neuletta kannattaa säilyttää ilmavasti taiteltuna vaakatasossa. Henkarissa sitä kannattaa säilyttää ainoastaan tuuletuksen ajan. Näin estät ennenaikaista venymistä.

Tahrat kannattaa välittömästi imeyttää paperiin tai liinaan, jolloin pesua ei välttämättä tarvita. Tahrojen poistoon soveltuu meidän käsineille tarkoitettu hellävarainen saippua tai esimerkiksi Marseille-saippualla. Tuotteen voi tarvittaessa pestä viileässä vedessä käsin hellävaraisella villapesuaineella. Kuivaa tasolla pyyhkeen päällä.

Koon valinta:

Käytössä neule muotoutuu hiukan ja venyy todelliseen muotoonsa n. 5%. Kokojen välillä suurimmat erot ovat helman ja hihojen pituuksissa. Kuvan malli on 178cm pitkä, ja käyttää koon M hupparia.


  Miten valitsen oikean kokoiset käsineet?

  Löytääksesi oikean koon, mittaa suurempi kätesi (yleensä kirjoituskätesi) sen leveimmästä kohtaa ilman peukaloa. Käden ympärysmitta mitataan hyvin napakasti käden ympäriltä. Vinkki: Jos sinulla ei ole mittanauhaa, voit käyttää narua. Mittaa narulla kädenympärys ja se jälkeen mittaa narun pituus viivottimella. Tämän mittaustuloksen avulla saat valittua kokotaulukosta oikean kokosi. (Kokotaulukko löytyy jokaiselta tuotesivulta.)

  Jos mitta jää kahden koon väliin, suosittelemme pyöristämään lähimpään puolikkaaseen tai täyteen kokoon. Pyöristäessä lähimpään kokoon, harkitse sormiesi pituutta ja käden mallia. Jos sinulla on pitkät sormet tai pidät kynsiäsi pitkinä, valitse isompi koko. Jos kätesi malli taas on enemmän leveä kuin pitkänmallinen, valitse pienempi koko - näin sormet eivät ole liian pitkät.

  Käsineen tulee istua alussa napakasti, sillä nahka venyy hieman käytössä ja muotoutuu käteesi ajan kuluessa. Käsineen ei siis kuulu olla "mukavan löysä" alkuun, vaan niin napakka, että kämmenen sivusta nipistämällä käsine irtoaa kämmenestä vain muutaman millin.

  Sormien päissä olisi hyvä olla muutaman millimetrin vara, sillä käsineen sormilla on tapana hiukan lyhentyä käytössä. Tätä lyhentymistä voi ehkäistä venyttelemällä käsineitä säännöllisesti pituussuunnassa. Käsineen vuori myöskin kuluu nopeammin jos kynnet kokoajan osuvat sormenpäihin.

  Perussääntönä voi pitää sormien pituutta: jos käsineen sormet ovat tarpeeksi pitkät, käsine saa olla vaikka miten napakka - se kyllä muotoutuu käytössä, jo muutaman käyttökerran jälkeen voit huomata eron. Hyvin pitkäsormisien käyttäjien kohdalla tämä ei peruslestisissä käsineissä toteudu, vaan heidän kannattaa valita joku pitkäsormisista malleistamme.

  Käsiä on erilaisia niin paljon kuin on erilaisia ihmisiäkin. Joskus hyvin pitkät tai lyhyet ihmiset eivät löydä perusmallistoista täydellisesti sopivia vaatteita saatika käsineitä. Täydellisesti istuvat käsineet saadaan silloin ainoastaan mittatilauksena. Lue lisää mittatilauskäsineistä.


Vastuullinen valinta

Ekologinen

Käsineiden valmistus käsityönä on luonnostaan hyvin taloudellista ja siten ekologista materiaalien käytön osalta. Leikkausvaiheessa leikkuri optimoi nahan kulutuksen siten, että leikkuujätettä syntyy minimaalisen vähän. Tähän tarkoitukseen käsineet ovat erinomainen tuote, sillä niissä on paljon pieniä osia (sormenvälit, peukalot, ranteen kanttaus), joihin voidaan käyttää hyvinkin pienet nahanpalaset. Hienolaatuisen aniliininahan luonnollinen tuntuma säilyy rumpuvärjäyksen ansiosta, eli nahan päälle ei ruiskuteta halpatuotannolle tyypillisiä kemikaaleja. Materiaalien valmistuksessa käytetyt vedet puhdistetaan jo tehtaalla. Ekologisten seikkojen huomioiminen on meille tärkeää tuotannon ja toiminnan joka vaiheessa. Esimerkiksi tuotelaput valmistetaan FSC-setrifioidusta kartongista käsinetehtaamme naapuritehtaassa, jolloin myös kuljetuksen hiilijalanjälki on minimaalinen.

Eettinen

Käsineemme valmistetaan käsityönä Unkarissa kauniissa Pecs-nimisessä kaupungissa, joka on maailman laatukäsineiden valmistuksen osaamisen keskus. Käsineiden valmistus on erittäin arvostettu käsityöala, ja alansa parhaiden käsinevalmistajien työolot ovat kunnossa ja EU-lakien mukaiset. Käytämme ainoastaan nahkaa, joka saadaan ruokatuotannon sivutuotteena (kuten lammas) ja/tai kannanhallinnan seurauksena (kuten hirvi). Tarhattujen eläinten turkiksia emme käytä. Meille prioriteettina on valmistaa laadukkaita ja pitkäikäisiä asusteita. Seuraamme kuitenkin tarkasti myös vegaanisten materiaalien kenttää, ja tulevaisuudessa saattaakin olla mahdollista valmistaa vegaanisia käsineitä. Materiaalit hankitaan luotettavilta yhteistyökumppaneilta, jolloin tuotantoketjun vaiheet ovat tiedossa.

Kestävä

Kestävistä materiaaleista ja huolellisella käsityöllä valmistetut käsineet kestävät käytössä pitkään. Kannustamme tuotteidemme mahdollisimman pitkäaikaiseen käyttöön, ja opastammekin käsineiden huollossa ja korjauksessa. Esimerkiksi käsineiden luonnonkuituiset vuorit on mahdollista vaihtaa, mikä lisää käsineiden käyttöikää entisestään. Vuorinvaihto- ja käsineiden korjauspalvelu toimivat myymälämme kautta. Kestävyyteen liittyy lisäksi tyylin ja muotoilun kestävyys. Klassisena asusteena käsineet eivät ole kiinni sesongeittain vaihtuvissa trendeissä, vaan käsineet palvelevat käyttäjänsä pukeutumista koko niiden elinkaaren ajan.

Arvostelut

5 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

create Arvostele tuote
Arvioi meidät Googlessa Miten onnistuimme palvelemaan sinua? Asioit sitten verkossa tai myymälässämme niin kerro kokemuksistasi Googlessa.
Kirjoittaja: 2023-02-17

Tästä ihanasta hupparista tuli yksi vakiovaatekappaleistani! Materiaali on ihmeellisen pehmeää eikä ärsytä ihoa yhtään. Lämmittää todella hyvin ja on loistava tuote kerrospukeutumiseenkin talvella.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote