−20%

Merino-kettukusunkarvaneuleesta valmistettu harmaa sileäneuloksinen korkeakauluksinen poncho. Helppo ja monikäyttöinen neule sopii koko perheelle. 

+ 1 kuvaa lisää

NUPPU Unisex Turtleneck Poncho Merino-Possum SHALE GREY

359,00 €
287,20 €Säästä 20%

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Merino-kettukusunkarvaneuleesta valmistettu harmaa sileäneuloksinen korkeakauluksinen poncho. Helppo ja monikäyttöinen neule sopii koko perheelle. 

100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

Tavoitteemme on tarjota asusteita, jotka löytävät paikkansa vaatekaapin peruskulmakivinä, kestäen vuodesta toiseen sekä tyylillisesti että materiaalien kestävyyden puolesta. Nyt valikoimamme on täydentynyt odotetulla kokoelmalla neuleasusteita, jotka täyttävät kaikki nämä vaatimukset jopa ylittäen odotukset! Korkeita laatukriteereitä noudattaen eettisesti ja ekologisesti valmistetut neuleet tarjoavat käyttäjälle tinkimätöntä luksusta ja mukavuutta. Käytännössä nukkaantumaton neule on helppohoitoinen.

Merino-kettukusunkarvaneuleesta valmistettu harmaa sileäneuloksinen korkeakauluksinen poncho. Helppo ja monikäyttöinen neule sopii koko perheelle. 

 • Sileäneuloksinen korkeakauluksinen poncho
 • Tyylikäs harmaa väri
 • Unisex-malli. Yksi koko.
 • Neulesekoite sisältää 53% merinovillaa, 40% kettukusun karvaa ja 7% silkkiä.
 • Vesipestävä. Käsinpesu 30°C.
 • Valmistettu Uudessa Seelannissa.

Tinkimätöntä luksusta koko perheelle. Tässä mielestämme maailman parhaassa neulesekoitteessa on yhdistettynä ylelliset ja ominaisuuksiltaan ylivertaiset materiaalit. Hengittävyys, kosteudensiirtokyky, nukkaantumattomuus ja pehmeys yhdistyvät tässä poikkeuksellisen kestävässä ja lämpimässä neuleessa.

Hyvin monikäyttöinen neule sopii niin toimistolta drinkeille ja kaupungilta mökille. Neuleeseen on ihana kääriytyä niin kesäillan viileinä aamuina -ja iltoina kuin kirpeinä pakkasaamuinakin. Helppous on ponchon avainsana. Ponchon voi heittää minkä tahansa vaatteen päälle kun kaipaat lisälämpöä ja suojaa tuulelta. Sopii hyvin kaikenlaisiin asuihin, myös shortsien, farkkujen tai mekkojen sekä leveä- tai puhvihihaisten yläosien kanssa. Ihanan pehmeä, hengittävä ja helppo neulo korvaa takin tai villapaidan.

Neuloksesta suurin osa on merinovillaa. Merino on rakastettu materiaali sen käytännöllisyyden ja miellyttävien ominaisuuksien vuoksi. Hyvin hengittävä ja kosteutta siirtävä merinovilla pitää ihon kuivana ja lämpimänä.

Kettukusunkarva on sisältä ontto, minkä ansiosta karva on sekä erittäin lämmin ja hengittävä, mutta myös poikkeuksellisen kevyt. Onton karvan ansiosta neulos on siis painoltaan jopa 20% kevyempi, ja jopa 30% lämpimämpi kuin vastaava villaneulos.

Juuri kettukusun karvan ansiosta tämä neulesekoite näyttää ja tuntuu niin ylelliseltä ja kerrassaan ylivertaiselta. Sitä ei voi verrata oikeastaan mihinkään muuhun neulesekoitteeseen.

Kettukusu on haitallinen vieraslaji Uudessa-Seelannissa, jossa sillä ei ole luontaisia vihollisia. Tuholaisena pidetyn eläimen kannan hallinta on elintärkeää Uuden-Seelannin hauraan luonnon tasapainon säilyttämiseksi. Kettukusun karvan käyttö neuleessa syntyi tämän haitallisen vieraslajin pyynnin sivutuotteena, eli se täyttää vaatimuksemme eettisesti hankitusta materiaalista.

Arvokas ja hieno silkki viimeistelee huippuunsa kehitetyn kombinaation tuoden neulokseen kestävyyttä, sileyttä ja hengittävyyttä. 

Hyvästi nukka! Neulos ei juuri nukkaannu edes vuosien käytössä, sillä nerokkaan sekoitteen kuidut ovat niin kestäviä, etteivät ne helposti katkea aiheuttaen nukkaa. Verrattuna tavalliseen villaan tai kashmiiriin tämä neulos on suorastaan hämmentävän nukkavapaata. 

Huoltona neuletta kannattaa tuulettaa säännöllisesti sekä kevyesti harjata pehmeällä vaateharjalla liat ja pölyt pois. Säännöllisesti tehtynä tämä toimenpide usein riittää, eikä tuotetta tarvitse välttämättä pestä. Pesua tarvitaan vain hyvin harvoin, sillä neulos ei liikannu helposti. Tahrat kannattaa välittömästi imeyttää paperiin tai liinaan, jolloin pesua ei välttämättä tarvita. Tahrojen poistoon soveltuu meidän käsineille tarkoitettu hellävarainen saippua tai esimerkiksi Marseille-saippualla. Tuotteen voi tarvittaessa pestä viileässä vedessä käsin hellävaraisella villapesuaineella. Kuivaa tasolla pyyhkeen päällä.


  Miten valitsen oikean kokoiset käsineet?

  Löytääksesi oikean koon, mittaa suurempi kätesi (yleensä kirjoituskätesi) sen leveimmästä kohtaa ilman peukaloa. Käden ympärysmitta mitataan hyvin napakasti käden ympäriltä. Vinkki: Jos sinulla ei ole mittanauhaa, voit käyttää narua. Mittaa narulla kädenympärys ja se jälkeen mittaa narun pituus viivottimella. Tämän mittaustuloksen avulla saat valittua kokotaulukosta oikean kokosi. (Kokotaulukko löytyy jokaiselta tuotesivulta.)

  Jos mitta jää kahden koon väliin, suosittelemme pyöristämään lähimpään puolikkaaseen tai täyteen kokoon. Pyöristäessä lähimpään kokoon, harkitse sormiesi pituutta ja käden mallia. Jos sinulla on pitkät sormet tai pidät kynsiäsi pitkinä, valitse isompi koko. Jos kätesi malli taas on enemmän leveä kuin pitkänmallinen, valitse pienempi koko - näin sormet eivät ole liian pitkät.

  Käsineen tulee istua alussa napakasti, sillä nahka venyy hieman käytössä ja muotoutuu käteesi ajan kuluessa. Käsineen ei siis kuulu olla "mukavan löysä" alkuun, vaan niin napakka, että kämmenen sivusta nipistämällä käsine irtoaa kämmenestä vain muutaman millin.

  Sormien päissä olisi hyvä olla muutaman millimetrin vara, sillä käsineen sormilla on tapana hiukan lyhentyä käytössä. Tätä lyhentymistä voi ehkäistä venyttelemällä käsineitä säännöllisesti pituussuunnassa. Käsineen vuori myöskin kuluu nopeammin jos kynnet kokoajan osuvat sormenpäihin.

  Perussääntönä voi pitää sormien pituutta: jos käsineen sormet ovat tarpeeksi pitkät, käsine saa olla vaikka miten napakka - se kyllä muotoutuu käytössä, jo muutaman käyttökerran jälkeen voit huomata eron. Hyvin pitkäsormisien käyttäjien kohdalla tämä ei peruslestisissä käsineissä toteudu, vaan heidän kannattaa valita joku pitkäsormisista malleistamme.

  Käsiä on erilaisia niin paljon kuin on erilaisia ihmisiäkin. Joskus hyvin pitkät tai lyhyet ihmiset eivät löydä perusmallistoista täydellisesti sopivia vaatteita saatika käsineitä. Täydellisesti istuvat käsineet saadaan silloin ainoastaan mittatilauksena. Lue lisää mittatilauskäsineistä.


Arvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

create Ole ensimmäinen tuotearvostelija!
Arvioi meidät Googlessa Miten onnistuimme palvelemaan sinua? Asioit sitten verkossa tai myymälässämme niin kerro kokemuksistasi Googlessa.

Arvostele tuote

Muut värit

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto