Kestävästä ja lämpimästä merino-kettukusunkarvaneuleesta neulotut mustat kynsikkäät/kädenlämmittimet. 

Tässä mielestämme maailman parhaassa neulesekoitteessa on yhdistettynä ylelliset ja ominaisuuksiltaan ylivertaiset materiaalit. Upea merinovilla, lämmittävä kettukusun karva ja hieno silkki ovat materiaaleina varustettu mitä hienoimmilla ominaisuuksilla. Hengittävyys, kosteudensiirtokyky ja pehmeys yhdistyvät tässä poikkeuksellisen kestävässä ja lämpimässä neuleessa.

IHANUS Unisex Kynsikkäät Merino-Possum CHARCOAL GREY

IHANUS-Merino/Possum-CHARCOAL-L
45,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Kestävästä ja lämpimästä merino-kettukusunkarvaneuleesta neulotut mustat kynsikkäät/kädenlämmittimet. 

Tässä mielestämme maailman parhaassa neulesekoitteessa on yhdistettynä ylelliset ja ominaisuuksiltaan ylivertaiset materiaalit. Upea merinovilla, lämmittävä kettukusun karva ja hieno silkki ovat materiaaleina varustettu mitä hienoimmilla ominaisuuksilla. Hengittävyys, kosteudensiirtokyky ja pehmeys yhdistyvät tässä poikkeuksellisen kestävässä ja lämpimässä neuleessa.

100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

Kestävästä ja lämpimästä merino-kettukusunkarvaneuleesta neulotut tummanharmaat kynsikkäät/kädenlämmittimet.

  • Neulotut kynsikkäät/kädenlämmittimet
  • Ajaton tummanharmaa väri
  • Unisex-malli. Kolme kokoa.
  • Neulesekoite sisältää 53% merinovillaa, 40% kettukusun karvaa ja 7% silkkiä.
  • Valmistettu Uudessa Seelannissa.

Tavoitteemme on tarjota asusteita, jotka löytävät paikkansa vaatekaapin peruskulmakivinä, kestäen vuodesta toiseen sekä tyylillisesti että materiaalien kestävyyden puolesta. Korkeiden laatukriteerien mukaan eettisesti ja ekologisesti valmistetut tuotteet tarjoavat käyttäjälle tinkimätöntä luksusta ja mukavuutta.

Kaunista neulokesta ommellut kynsikkäät sopivat niin kaupungille kuin ulkoiluun. Kynsikkäitä voi käyttää myös sisätiloissa. Kynsikkäät voi myös pukea nahkakäsineiden päälle tuomaan lisälämpöä ja persoonallista tyyliä.

Tässä mielestämme maailman parhaassa neulesekoitteessa on yhdistettynä ylelliset ja ominaisuuksiltaan ylivertaiset materiaalit. Upea merinovilla, lämmittävä kettukusun karva ja hieno silkki ovat materiaaleina varustettu mitä hienoimmilla ominaisuuksilla. Hengittävyys, kosteudensiirtokyky ja pehmeys yhdistyvät tässä poikkeuksellisen kestävässä ja lämpimässä neuleessa.

Neuloksesta suurin osa on merinovillaa. Merino on rakastettu materiaali sen käytännöllisyyden ja miellyttävien ominaisuuksien vuoksi. Hyvin hengittävä ja kosteutta siirtävä merinovilla pitää ihon kuivana ja lämpimänä.

Kettukusun karva on sisältä ontto, minkä ansiosta karva on sekä erittäin lämmin ja hengittävä, mutta myös poikkeuksellisen kevyt. Tuote on siis painoltaan jopa 30% kevyempi kuin vastaava villaneulos. Kettukusun karvan käyttö neuleessa on syntynyt tämän haitallisen vieraslajin pyynnin sivutuotteena, eli se täyttää vaatimuksemme eettisesti hankitusta materiaalista. Uuden Seelannin noin 60 miljoonaa kettukusua uhkaa alkuperäisen luonnon monimuotoisuutta, sillä sillä ei ole tarpeeksi luonnollisia vihollisia.

Arvokas ja hieno silkki viimeistelee huippuunsa kehitetyn kombinaation tuoden neulokseen kestävyyttä, sileyttä ja hengittävyyttä.

Neulos ei juuri nukkaannu edes vuosien käytössä, sillä nerokkaan sekoitteen kuidut ovat niin kestäviä, etteivät ne helposti katkea aiheuttaen nukkaa.

Hoito-ohje
Huoltona neuletta kannattaa tuulettaa säännöllisesti sekä harjata vaateharjalla liat ja pölyt pois. Säännöllisesti tehtynä tämä toimenpide usein riittää, eikä tuotetta tarvitse välttämättä pestä. Tahrojen poistoon soveltuu meidän käsineille tarkoitettu hellävarainen saippua tai esimerkiksi Marseille-saippualla. Tuotteen voi tarvittaessa pestä viileässä vedessä hellävaraisella villapesuaineella ja -ohjelmalla. Kuivaa tasolla pyyhkeen päällä.


Arvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote

Muut värit

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto