−40%

Suomalaisesta poronmokasta valmistettu vuoriton käsine.

AUNE Reindeer suede ORANGE Unlined

AUNE-Reindeer suede-ORANGE-Unlined-6,5
145,00 €
87,00 €Säästä 40%

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Suomalaisesta poronmokasta valmistettu vuoriton käsine.

Suomalaisen poron mokkanahka Suomalaisen poron mokkaa eli nahkakerroksen alempi puolisko. Poronnahka on luonnostaan ohutta, mutta hyvin kestävää. Poromokka on hyvin ylellisen tuntuista. Poromokan kaunis, pehmeä pinta on myös luonnostaan hiukan vettä hylkivää - se on todellinen pohjolan luksustuote.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

ERIEN VIIMEISIÄ KAPPALEITA Katso kaikki Outlet-tuotteet
 • Suomalaista poromokkaa
 • Vuoriton
 • Varren pituus 1"" (n. 2,5 cm)
 • Hylkii kosteutta ja likaa
 • Vastasauma
 • Kämmenselässä kolme koristeommelta
 • Käsin ommeltu
 • Ranne hieman kaarrettu
 • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä
 • Valmistettu Euroopassa
 • Käsityötä alusta loppuun

Unelman kevyt käsin valmistettu käsine lämpimiin säihin.
Korkealaatuisesta poromokasta valmistetut käsineet ovat kädessä kuin toinen iho! Nahka on ohutta, silkin pehmeää ja erittäin kestävää. Se on keveytensä ansiosta myös hengittävä materiaali, joten se on erittäin miellyttävän tuntuinen ihoa vasten. Se sopii hyvin kaikenlaisiin sääolosuhteisiin, koska nahka hylkii kosteutta ja likaa. Käsine on vuoriton ja sopii hyvin keväästä syksyyn käytettäväksi.
Käsineen kämmenselässä on kolme koristeommelta ja ranne on hieman kaarrettu. Nämä tuovat käsineeseen pientä hienovaraista koristetta. Käsineessä on käsin ommeltu vastasauma, joka tuo käsineeseen hieman sporttisuutta. Tästä syystä se sopii hyvin myös rennompaan tyyliin. Varren pituus on n. 2,5 cm eli peittää ranteen, joten se kuitenkin suojaa hieman tuulelta.
Käsineet ovat valmistettu vuosisatoja vanhalla pöytäleikkausmenetelmällä, jossa ylimääräinen venyvyys venytetään käsin pois kuitenkin jättäen varaa muotoutua käyttäjänsä käteen. Tämä takaa käsineen täydellisen istuvuuden.
Käsine sopii hyvin myös leveämmälle ranteelle, koska käsinemallin ranne on hieman väljempi.  Miten valitsen oikean kokoiset käsineet?

  Löytääksesi oikean koon, mittaa suurempi kätesi (yleensä kirjoituskätesi) sen leveimmästä kohtaa ilman peukaloa. Käden ympärysmitta mitataan hyvin napakasti käden ympäriltä. Vinkki: Jos sinulla ei ole mittanauhaa, voit käyttää narua. Mittaa narulla kädenympärys ja se jälkeen mittaa narun pituus viivottimella. Tämän mittaustuloksen avulla saat valittua kokotaulukosta oikean kokosi. (Kokotaulukko löytyy jokaiselta tuotesivulta.)

  Jos mitta jää kahden koon väliin, suosittelemme pyöristämään lähimpään puolikkaaseen tai täyteen kokoon. Pyöristäessä lähimpään kokoon, harkitse sormiesi pituutta ja käden mallia. Jos sinulla on pitkät sormet tai pidät kynsiäsi pitkinä, valitse isompi koko. Jos kätesi malli taas on enemmän leveä kuin pitkänmallinen, valitse pienempi koko - näin sormet eivät ole liian pitkät.

  Käsineen tulee istua alussa napakasti, sillä nahka venyy hieman käytössä ja muotoutuu käteesi ajan kuluessa. Käsineen ei siis kuulu olla "mukavan löysä" alkuun, vaan niin napakka, että kämmenen sivusta nipistämällä käsine irtoaa kämmenestä vain muutaman millin.

  Sormien päissä olisi hyvä olla muutaman millimetrin vara, sillä käsineen sormilla on tapana hiukan lyhentyä käytössä. Tätä lyhentymistä voi ehkäistä venyttelemällä käsineitä säännöllisesti pituussuunnassa. Käsineen vuori myöskin kuluu nopeammin jos kynnet kokoajan osuvat sormenpäihin.

  Perussääntönä voi pitää sormien pituutta: jos käsineen sormet ovat tarpeeksi pitkät, käsine saa olla vaikka miten napakka - se kyllä muotoutuu käytössä, jo muutaman käyttökerran jälkeen voit huomata eron. Hyvin pitkäsormisien käyttäjien kohdalla tämä ei peruslestisissä käsineissä toteudu, vaan heidän kannattaa valita joku pitkäsormisista malleistamme.

  Käsiä on erilaisia niin paljon kuin on erilaisia ihmisiäkin. Joskus hyvin pitkät tai lyhyet ihmiset eivät löydä perusmallistoista täydellisesti sopivia vaatteita saatika käsineitä. Täydellisesti istuvat käsineet saadaan silloin ainoastaan mittatilauksena. Lue lisää mittatilauskäsineistä.


Arvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

create Ole ensimmäinen tuotearvostelija!
Arvioi meidät Googlessa Miten onnistuimme palvelemaan sinua? Asioit sitten verkossa tai myymälässämme niin kerro kokemuksistasi Googlessa.

Arvostele tuote

Muut värit

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto