−50%

Tyylikkäät käsineet arkeen tai juhlaan täydentämään rohkeaa lookiasi!

LUNA Lambnappa LEO PRINT Unlined

LUNA-Lambnappa-LEO PRINT-Unlined-6,5
149,00 €
74,50 € Säästä 50%

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Tyylikkäät käsineet arkeen tai juhlaan täydentämään rohkeaa lookiasi!

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share
ERIEN VIIMEISIÄ KAPPALEITA Katso kaikki Outlet-tuotteet

Tyylikkäät käsineet arkeen tai juhlaan täydentämään rohkeaa lookiasi!
Silkkisen pehmeästä Etiopian karvalampaan nahasta valmistetut käsineet ovat miellyttävän kevyet ja silkkiset kädessä. Nahka on ohutta ja joustavaa, mutta silti todella kestävää.
Käsine on vuoriton ja hengittävä, joten se sopii täydellisesti kevyeksi käsineeksi. Kämmenselän puolella on painettu leopardikuvio ja sisäpuolella nahka on mustaa. Tämä tyylikäs koristelu tekee käsineestä erottuvan, mutta silti helpon sovittaa erilaisiin tyyleihin. Ranteessa on kuminauharesori, joka tekee käsineestä entistä istuvamman käteesi. Käsineessä on käsin koneommeltu sisäsauma, joka tekee käsineestä kauniin siron näköisen.

Käsineiden valmistuksessa on käytetty vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää. Siinä nahasta venytetään käsin ylimääräinen venyvyys pois ja jätetään mukautumisvara. Sen ansiosta käsine istuu täydellisesti ja se ei pitkässäkään käytössä venähdä.


Arvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote

Muut värit

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto