−20%

Huolella käsityönä valmistettu kokoontaittuva musta sateenvarjo kastanjapuisella kahvalla. Laadukas sateenvarjo ilahduttaa vuosien ajan.

DROP
Telescopic Sateenvarjo CHESTNUTROOT/BLACK

249,00 €
199,20 €Säästä 20%

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Huolella käsityönä valmistettu kokoontaittuva musta sateenvarjo kastanjapuisella kahvalla. Laadukas sateenvarjo ilahduttaa vuosien ajan.

100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.

Huomioithan, että kampanjoiden aikana toimitusaika voi suurista tilausmääristä johtuen olla tavanomaista pidempi.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share
  • Laadukas ja tyylikäs kokoontaittuva musta sateenvarjo
  • Valmistettu Iso-Britanniassa perinteisin käsityömenetelmin
  • Käytännöllinen kokoontaittuva malli
  • Kahva kastanjapuuta
  • Varjokangas vettähylkivää puuvillaa
  • Kestävä, patentoitu automaattinen mekanismi A-luokan teräskehikolla

Tukeva ja kestävä sateenvarjo pitää sinut kuivana ja tyylikkäänä vuodenajasta toiseen. Suuren varjon alle mahtuu hyvin sinä ja kumppanisi käsipuolessasi.

Kastanjapuun juuresta käsityönä valmistettu kahva. Luonnollinen materiaali on miellyttävän tuntuinen kädessä. Jokainen kahva on uniikki.

Käyttö- ja hoito-ohjeita noudattamalla laadukas sateenvarjosi voi ilahduttaa sinua jopa loppuelämän ajan.

  • Anna varjon kuivua auki avattuna.
  • Suljettuasi varjon, asettele jokainen paneeli siististi varren ympärille, niin että paneelit ovat toisiinsa nähden aina symmetrisesti limittäin. Näin tekemällä varmistat, että sekä paneeleihin että mekanismiin ei kohdistu ylimääräistä rasitusta, joka voisi vaikuttaa heikentävästi tuotteen kestävyyteen.

Toistaiseksi saatavilla ainoastaan myymälästämme, Eerikinkatu 1, Helsinki.


Arvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

create Ole ensimmäinen tuotearvostelija!
Arvioi meidät Googlessa Miten onnistuimme palvelemaan sinua? Asioit sitten verkossa tai myymälässämme niin kerro kokemuksistasi Googlessa.

Arvostele tuote

Muut värit

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto