SAUSO X KEIKARI

SAUSO X KEIKARI

Aktiiviset suodattimet

SAUSO X Keikari

Suomen suosituinta miesten klassisen pukeutumisen blogia, Keikari.com, kirjoittavan Ville Raivion kanssa yhteistyössä suunniteltu capsule-mallisto sisältää klassisen tyylikkäitä miesten käsineitä, huolella viimeistellyillä yksityiskohdilla. Malliston erikoisuutena ovat kämmenselän jousisoitinten kaarta muistuttavat koristeompeleet, painonapilla suljettava halkio sekä erityinen quirk-rakenne sormien välissä, joka on nosto historiallisesta käsinevalmistuksen tekniikasta.

Uljas

Uljas-käsine on pehmeästä peurannahasta valmistettu cashmerevuorinen käsine, joka on malliston lämpimin käsine. Paksusta nahasta ja neulosvuorista valmistettu käsine on erinomainen talvikauden käsine.

Urho

Urho-käsine on ohuesta ja pehmeästä etiopian karvalampaan nappanahasta valmistettu cashmere-villavuorinen käsine. Tummanpunainen väri tekee Urhosta malliston näyttävimmän käsineen. 

Jalo

Jalo-käsine on ohuesta ja pehmeästä etiopian karvalampaan nappanahasta valmistettu silkkivuorinen käsine, joka on malliston kevyin käsine. Silkkivuorinen käsine on parhaimmillaan keväästä syksyyn sekä Pohjolasta eteläisempien leveysasteilla vuoden ympäri.

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto