SAUSO X KEIKARI

SAUSO X KEIKARI

Aktiiviset suodattimet

SAUSO X Keikari

Suomen suosituinta miesten klassisen pukeutumisen blogia, Keikari.com, kirjoittavan Ville Raivion kanssa yhteistyössä suunniteltu capsule-mallisto sisältää klassisen tyylikkäitä miesten käsineitä, huolella viimeistellyillä yksityiskohdilla. Malliston erikoisuutena ovat kämmenselän jousisoitinten kaarta muistuttavat koristeompeleet, painonapilla suljettava halkio sekä erityinen quirk-rakenne sormien välissä, joka on nosto historiallisesta käsinevalmistuksen tekniikasta.

Uljas

Uljas-käsine on pehmeästä peurannahasta valmistettu cashmerevuorinen käsine, joka on malliston lämpimin käsine. Paksusta nahasta ja neulosvuorista valmistettu käsine on erinomainen talvikauden käsine.

Urho

Urho-käsine on ohuesta ja pehmeästä etiopian karvalampaan nappanahasta valmistettu cashmere-villavuorinen käsine. Tummanpunainen väri tekee Urhosta malliston näyttävimmän käsineen. 

Jalo

Jalo-käsine on ohuesta ja pehmeästä etiopian karvalampaan nappanahasta valmistettu silkkivuorinen käsine, joka on malliston kevyin käsine. Silkkivuorinen käsine on parhaimmillaan keväästä syksyyn sekä Pohjolasta eteläisempien leveysasteilla vuoden ympäri.

2022 KEVÄTMALLISTO

Suosikkituotteet ovat saaneet ylleen nyt uudet värit! Herkullisen raikkaat ja rohkeat värit sekä pehmeän huurteiset pastellit näkyvät kevään käsineissä ja silkkihuiveissa. Mukana kulkevat myös klassista tyyliä edustavat ajattomat värit. Mallistossamme on nyt saatavilla entistä enemmän myös muita laadukkaita asusteita, kuten vöitä, lompakoita sekä pehmoisia neuletuotteita. Koko malliston punainen lanka on autenttinen tyyli, kestävät materiaalit ja vastuullinen tuotanto.
Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto