−20%

Käsinenahoille tarkoitettu hellävarainen ja runsasrasvainen saippua pesee käsineet samalla raviten nahkaa. Hellävarainen saippua sopii myös käsienpesuun.

Hoitava
ja hellävarainen saippua nahkakäsineille

9,90 €
7,92 €Säästä 20%

Kokotaulukko

Käsinenahoille tarkoitettu hellävarainen ja runsasrasvainen saippua pesee käsineet samalla raviten nahkaa. Hellävarainen saippua sopii myös käsienpesuun.

100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.

Huomioithan, että kampanjoiden aikana toimitusaika voi suurista tilausmääristä johtuen olla tavanomaista pidempi.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share
 • Hellävarainen saippua nahkakäsineille sekä käsienpesuun
 • Käsityönä valmistettu
 • Luonnollisista raaka-aineista valmistettu

Herkkien käsinenahkojen pesuun ja hoitoon suunnniteltu hellävarainen ja runsasrasvainen saippua pesee käsineet samalla raviten nahkaa. Hellävarainen saippua sopii myös käsienpesuun.

Oliiviöljy- ja kookospohjainen saippua hoitaa ja puhdistaa nahan hyvin hellävaraisesti. Hoitavia ja kosteuttavia ainesosia ovat lisäksi kylmäpuristettu auringonkukkaöljyyn uutettu kehäkukka sekä sheavoi. Saippuan sisältämät luonnolliset rasvat palauttavat käsinenahan luontaisen rasvaisuuden.

Litsea-hedelmän eteerisen öljyn miellyttävän raikas ja makea tuoksu muistuttaa sitrusta. Litsean eteeristä öljyä pidetään mieltä virkistävänä ja stressiä lievittävänä.

Hiilijalanjälkeä pienentääksemme haluamme valmistaa käsineiden lisäksi tulevat oheistuotteet, kuten pakkaukset ja laput, mahdollisimman lähellä käsinetehdasta. Iloksemme löysimme sopivan valmistajan myös saippualle aivan käsinetehtaamme naapurista, jossa tätä nahkakäsineille suunniteltua saippuaa valmistetaan käsityönä pienissä erissä kehittämämme reseptin mukaan.

Jotta upeista, käsityönä tehdyistä käsineistäsi on sinulle iloa mahdollisimman pitkään, niitä kannattaa hoitaa hellästi.

Vaikka käsineet eivät satunnaisesta kastumisesta pidäkään, tarvittaessa ne on kuitenkin mahdollista pestä käsin. Käsineet tarvitsevat pesua kuitenkin vain harvoin, jos koskaan. Konepesu on nahkakäsineille aivan liian rankka toimenpide.

Nahkakäsineiden pesuohje

Vaahdota saippuaa käsissäsi kädenlämpöiseen veteen.  Pue pestävä käsine käteesi ja hiero sitä hellävaraisesti vapaalla kädellä veden pinnan yläpuolella. Huuhdo käsineet kädenlämpöisellä vedellä, johon on lisätty vähemmän samaa pesuainetta. Anna käsineiden kuivua pesun jälkeen huoneenlämmössä pyhkeen päällä. Käsineet eivät pidä kuumasta eli ethän laita niitä patterille tai muun lämmön lähteen luo. Kun käsineet ovat vielä hieman kosteat, pue ne varovasti käteesi, jotta niiden alkuperäinen muoto palautuu.

Hyvin kirkkaat ja voimakkaat värit voivat kastuessaan päästää hiukan väriä. Hienoimmista nahoista valmistetut käsineet eivät myöskään pidä silikonia sisältävistä suojasuihkeista -tai voiteista. Älä upota käsineitä veteen, sillä luonnonkuituiset vuorimateriaalit saattavat kutistua, mikäli veden lämpötila on vahingossa liian korkea. Huomioithan myös, että turkisvuorisia tai muuten turkissomisteisia käsineitä ei voi pestä vedellä.

Yleisohjeita käsineiden hoitoon

Käsineet kannattaa säilyttää joko sileänä tai siististi kaksinkerroin taiteltuna – ryttäämisestä ne eivät pidä. Vältäthän käsineiden kastumista. Hyvin kirkkaat ja voimakkaat värit voivat kastuessaan päästää hiukan väriä. Jos käsineesi kuitenkin kastuvat, anna niiden kuivua itsekseen huoneenlämmössä mielellään pyyhkeen päällä. Kastumisesta aiheutuneet pienet jäljet saa häivytettyä venyttämällä nahkaa kevyesti niiden kohdalta ja ympäriltä eri suuntiin.

Nappanahan kiiltoa voidaan lisätä hieromalla käsineitä pehmeällä kankaalla ja käyttämällä hiukan talkkia. Mokkanahan nukkaa voidaan kohentaa pehmeällä harjalla tai vaahtomuovin palasella. Mokkanahkaisista käsineistä saattaa uutena irrota hieman ns. mokkapölyä, joka voidaan poistaa kevyellä harjauksella.

Ainesosaluettelo: Aqua, Olive Oil, Palm Oil, Sodium Cocoat, Cold-pressed Sunflower Oil (Helianthus Annuus Seed Oil), Marigold Oil (Calendula Officinalis Flower), Sodine Hidroxide, Shea Butter, Litsea Cubeba Essential Oil.

Valmistusmaa: Unkari


  Miten valitsen oikean kokoiset käsineet?

  Löytääksesi oikean koon, mittaa suurempi kätesi (yleensä kirjoituskätesi) sen leveimmästä kohtaa ilman peukaloa. Käden ympärysmitta mitataan hyvin napakasti käden ympäriltä. Vinkki: Jos sinulla ei ole mittanauhaa, voit käyttää narua. Mittaa narulla kädenympärys ja se jälkeen mittaa narun pituus viivottimella. Tämän mittaustuloksen avulla saat valittua kokotaulukosta oikean kokosi. (Kokotaulukko löytyy jokaiselta tuotesivulta.)

  Jos mitta jää kahden koon väliin, suosittelemme pyöristämään lähimpään puolikkaaseen tai täyteen kokoon. Pyöristäessä lähimpään kokoon, harkitse sormiesi pituutta ja käden mallia. Jos sinulla on pitkät sormet tai pidät kynsiäsi pitkinä, valitse isompi koko. Jos kätesi malli taas on enemmän leveä kuin pitkänmallinen, valitse pienempi koko - näin sormet eivät ole liian pitkät.

  Käsineen tulee istua alussa napakasti, sillä nahka venyy hieman käytössä ja muotoutuu käteesi ajan kuluessa. Käsineen ei siis kuulu olla "mukavan löysä" alkuun, vaan niin napakka, että kämmenen sivusta nipistämällä käsine irtoaa kämmenestä vain muutaman millin.

  Sormien päissä olisi hyvä olla muutaman millimetrin vara, sillä käsineen sormilla on tapana hiukan lyhentyä käytössä. Tätä lyhentymistä voi ehkäistä venyttelemällä käsineitä säännöllisesti pituussuunnassa. Käsineen vuori myöskin kuluu nopeammin jos kynnet kokoajan osuvat sormenpäihin.

  Perussääntönä voi pitää sormien pituutta: jos käsineen sormet ovat tarpeeksi pitkät, käsine saa olla vaikka miten napakka - se kyllä muotoutuu käytössä, jo muutaman käyttökerran jälkeen voit huomata eron. Hyvin pitkäsormisien käyttäjien kohdalla tämä ei peruslestisissä käsineissä toteudu, vaan heidän kannattaa valita joku pitkäsormisista malleistamme.

  Käsiä on erilaisia niin paljon kuin on erilaisia ihmisiäkin. Joskus hyvin pitkät tai lyhyet ihmiset eivät löydä perusmallistoista täydellisesti sopivia vaatteita saatika käsineitä. Täydellisesti istuvat käsineet saadaan silloin ainoastaan mittatilauksena. Lue lisää mittatilauskäsineistä.


Arvostelut

5 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

create Arvostele tuote
Arvioi meidät Googlessa Miten onnistuimme palvelemaan sinua? Asioit sitten verkossa tai myymälässämme niin kerro kokemuksistasi Googlessa.
Kirjoittaja: 2021-04-28

Tämä saippua on aivan ihanan tuoksuinen ja sillä saa helposti pestyä käsineistä pienet tahrat pois kuitenkaan kuivaamatta nahkaa. Huomasin myös, että tällä voi hyvin pestä myös omatkin kädet!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto