−10%

Kosketusnäytöllä toimivat naisten mustat nahkakäsineet.

+ 1 kuvaa lisää
+ 4 kuvaa lisää

ALMA Kosketusnäyttökäsine BLACK Cashmere Blend

ALMA TS-Lambnappa-55%Cashmere45%Wool-Black-6
149,00 €
134,10 € Säästä 10%

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Kosketusnäytöllä toimivat naisten mustat nahkakäsineet.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
100% tyytyväisyystakuu kosketusnäyttökäsineille
Jos käsineiden kosketusnäyttöominaisuus ei toimi, saat rahat takaisin tai toiset käsineet tilalle. Takuu on voimassa 12 kuukautta.
Lisätietoja ja ehdot >
Jaa share

Muut värit

 • Etiopian karvalampaan nappaa
 • Toimivat kosketusnäytöllä
 • Nahka saadaan sivutuotteena elintarviketeollisuudesta
 • Vuorimateriaali 55% cashmere, 45% villa
 • Varren pituus 2" (n.5cm)
 • Nahkasolki
 • Koristeommel keskellä kämmenselkää
 • Vastasauma
 • Koneommeltu käsityönä
 • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä
 • Valmistettu Euroopassa
 • Käsityönä valmistettu alusta loppuun saakka

Etiopian karvalampaan nahasta valmistetut käsineet tuovat kylminä keleinä lämpöä paleleviin käsiisi. Nahka on materiaalina joustavaa, pehmeää ja hyvin muotoutuvaa. Tästä syystä käsine onkin erittäin miellyttävä kädessä.

Käytännöllinen kosketusnäyttöominaisuus. Käsineen kämmenpuoli on ommeltu kosketusnäytöllä toimivasta nahasta. Nahka on värjäyksen yhteydessä käsitelty siten, että ihon luontainen sähkö pystyy läpäisemään nahan. Käsittely antaa nahalle hiukan mattapintaisen ulkonäön. Käsineiden kosketusnäyttöomininaisuus toimii yleisesti puhelimien, autojen, pikakassojen ja julkisen liikenteen kosketusnäytölaitteden kanssa. Huom. Käsineiden kosketusnäyttöominaisuus ei kuitenkaan toimi joidenkin paksulla panssari/suojalasilla varustettujen kosketusnäyttöjen kanssa.

Käsineessä on vastasauma ja se on malliltaan hieman sporttisempi, joten se sopii hyvin myös rennompaan pukeutumiseenja ulkoiluun.

Käsineessä on cashmere-villasekoitevuori, joka lämmittää ihanasti käsiä ja on kuitenkin hengittävä. Cashmere tuo vuoriin lämpöä ja pehmeyttä ja villa tekee neuloksesta kestävämmän. Käsineisiimme on mahdollista tehdä vuorinvaihto.

Käsineessä on nahkasolki, jossa on säädettävä kiristys painonapeilla. Tämä tuo käsineeseen lisää istuvuutta ja lisää lämmittävyyttä. Kämmenselän keskellä on koristeommel, joka tuo käsineeseen hienovaraista koristetta. Käsineet ovat valmistettu perinteisellä pöytäleikkausmenetelmällä. Tämä takaa hyvän istuvuuden, koska ylimääräinen venyvyys on venytetty käsin pois nahasta, mutta siihen on jätetty sopivasti varaa muotoutua käyttäjän käteen.


Arvostelut

4 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2021-04-12

Laadukkaat käsineet, lämmin vuori. Kiva kun saa nepparilla kiristettyä ranteesta. yksi neppari pitäisi olla enemmän, hieman liian tiukat vaihtoehdot.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto