Klassinen naisten vuoriton käsine, jossa neulottu kämmenselkä.

+ 4 kuvaa lisää
+ 7 kuvaa lisää

Anni Lambnappa/cotton knit SADDLEBROWN/NATURAL Unlined

Anni-Lambnappa/cotton knit-SADDLEBROWN/NATURAL-Unlined
109,00 €

Kokotaulukko

Tuote saatavilla eri vaihtoehdoilla

Klassinen naisten vuoriton käsine, jossa neulottu kämmenselkä.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share
  • Kämmen Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa
  • Kämmenselkä neulottua 100% puuvillaa
  • Halkio ranteen puolella
  • Vuoriton käsine

Klassinen ja hyvin suosittu käsine neulotulla kämmenselällä.


Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2020-10-06

Minulla on kymmeniä vuosia ollut Sauson käsineitä<br /> Nyt ostin Anni -nimellä myytävät hanskat, samanlaisia minulla on ollut useita pareja vuosien varrella, vielä käyttökuntoiset yhdet siniset on kaapissa näiden uusien ruskeiden lisäksi

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote: