Käsityön valmistetut vauvan tossut suomalaisesta poronnahasta.

BABY BOOTIES Reindeer Curly Lamb GOLD

BABYBOOTIES-Reindeer-Curlylamb-Gold-1
95,00 €
!
Viimeinen mahdollisuus Tämä tuote on erän viimeisiä kappaleita ja tulee poistumaan mallistostamme. Emme saa kyseistä mallia enää lisää varastoon.

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Käsityön valmistetut vauvan tossut suomalaisesta poronnahasta.

Suomalainen poronnahka Suomalaisen poron nappaa eli pintanahkaa. Poronnahka on luonnostaan ohutta, mutta hyvin kestävää - se on todellinen pohjolan luksustuote.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

Kultaisen väriset vauvan tossut. Suomalaisesta poronnahasta käsityönä ommeltu vauvan tossu. Vuorina pehmeä karitsanturkis (alkuperämaa: Uusi-Seelanti). Materiaalit saatu sivutuotteena elintarviketuotannosta.

Tarranauhakiinnitys. Tossun vartta voi pitää taitettuna tai nostettuna pystyyn, jolloin se lämmittää säärtä.

Koko 1 = jalkapohjan mitta 10cm

Koko 2 = jalkapohjan mitta 12cm


Arvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote

UUTUUS Lampaannahkaiset
golfhanskat


TILAA NYT
Miesten malli Naisten malli