Lämpimät nahkarukkaset kauniilla yksityiskohdilla. Silkkisen pehmeä, valkoinen kaniturkisvuori.  Helmikoristelu toimii kauniisti hihansuun kanssa naisellisena yksityiskohtana. Reilu varren pituus pitää viiman ja kylmän loitolla ja rannekuminauha auttaa rukkasta asettumaan hihan alle kätevästi.

+ 3 kuvaa lisää
+ 6 kuvaa lisää

BARBARA Lambnappa BLACK Rabbit

BARBARA-Lambnappa-Black-100%Rabbitfur-S
149,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Lämpimät nahkarukkaset kauniilla yksityiskohdilla. Silkkisen pehmeä, valkoinen kaniturkisvuori.  Helmikoristelu toimii kauniisti hihansuun kanssa naisellisena yksityiskohtana. Reilu varren pituus pitää viiman ja kylmän loitolla ja rannekuminauha auttaa rukkasta asettumaan hihan alle kätevästi.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share
  • Etiopian karvalampaan nappanahkaa
  • Kaninturkisvuori
  • Materiaalit saatu ruoantuotannon sivutuotteena
  • Koristehelmikirjailu
  • Valmistettu käsityönä Euroopassa

Kauniit nahkarukkaset valmistettu käsityönä etiopian karvalampaan nappanahasta, joka on pehmeää ja kauniin kiiltävää nahkaa.

Rukkasen sisällä oleva vuori on käytännössä rukkanen rukkasen sisällä. Silkkisen pehmeä, valkoinen kaniturkisvuori tekee rukkasista erittäin lämpimät ja pehmoiset.

Helmikoristelu toimii kauniina yksityiskohtana. 

Reilu varren pituus pitää viiman ja kylmän loitolla. Rannekuminauha auttaa rukkasta asettumaan hihan alle kätevästi.


Arvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto