Rajallinen erä! Lyhyt ja siro naisten käsine, jossa lampaankarvaan painettu printti. Silkkivuorinen käsine on erittäin hyvä välikausikäsine ja asun katseenvangitsija.

+ 3 kuvaa lisää

Beata Lambnappa BLACK/HOUNDSTOOTH 100% Silk

Beataponyhair-kukonaskel/black-100%silk
149,00 €

Kokotaulukko

Tuote saatavilla eri vaihtoehdoilla

Rajallinen erä! Lyhyt ja siro naisten käsine, jossa lampaankarvaan painettu printti. Silkkivuorinen käsine on erittäin hyvä välikausikäsine ja asun katseenvangitsija.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

  • Etiopian karvalampaan nahkaa
  • 100 % silkkivuori
  • Lyhyt varsi
  • Valmistettu käsityönä Euroopassa

Tyylikäs naisten käsine näyttävällä kukonaskel-printillä. Lyhyt käsine sopii hyvin välikausikäsineeksi ja talvella ajokäsineeksi.

Ylellinen silkkivuori tuo käsineeseen hiukan lisää lämpöä ja saa käsineen sujahtamaan käteen mukavasti.

Lyhyt varsi antaa kädelle siron vaikutelman ja antaa mahdollisuuden myös rannekorujen- ja kellon esittelemiseen.

Ranteen puolella on kuminauha lisäämässä ranteen istuvuutta. Ranteessa on hienostunut viimeistely.

Käsityönä valmistetuissa käsineissä on hyvä kestävyys ja istuvuus. Ompelussa on käytetty vaativaa step-saumaa, jonka osaavat vain parhaat käsineompelijat. Sauma on hyvin siro ja ohut, joka entisestään lisää käsineen mukavuutta.

Pöytäleikkausmenetelmällä käsitelty nahka muotoutuu käytössä juuri käyttäjälle sopivaksi. Nahkaan jätetyn muotoutumisvaran vuoksi käsineen kuuluu olla alkuun hyvin napakka. 


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote: