Naisten kaunis nahkarukkanen villavuorilla. Siro rukkanen kylmiin talvipäiviin. Kultainen väri toimii katseenvangitsijana ja tuo ripauksen säihkettä pakkaselta suojautumiseen. Villavuorinen nahkarukkanen sopii hyvin kaupunkikäyttöön, koska se on siro ja näppärä. 

+ 3 kuvaa lisää
+ 6 kuvaa lisää

Brit Lambnappa BLACK/GOLD 100% Wool

Brit- Lambnappa- Black/Gold- 100%wool-8
119,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Naisten kaunis nahkarukkanen villavuorilla. Siro rukkanen kylmiin talvipäiviin. Kultainen väri toimii katseenvangitsijana ja tuo ripauksen säihkettä pakkaselta suojautumiseen. Villavuorinen nahkarukkanen sopii hyvin kaupunkikäyttöön, koska se on siro ja näppärä. 

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

  • Etiopian karvalampaan nappanahkaa
  • Neulosvuori 100% villaa
  • Valmistettu käsityönä Euroopassa
  • Varsi peittää ranteen

Asiakkaidemme nimeämänä tämä rukkanen on "city-lapanen". Siro lesti ja neulosvuori tekevät tästä rukkasesta viehättävän näköisen. Näissä ei tule kömpelöä oloa, kuten joskus paksujen rukkasten kanssa. Kauniisti kiiltävä kultainen väri tuo ripauksen säihkettä näihin lämpimiin käsineisiin. 


Arvostelut

5 /5


Yhteensä 3 tuotearvostelua

5 tähteä3 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2021-03-27

Ihanat rukkaset, joiden kultaiset yksityiskohdat saavat hyvälle mielelle! Pehmoinen nahka ja laadukas villavuori pitävät kädet lämpiminä. Nämä sopivat hyvin niin siistin villakangastakin kuin rennomman toppatakinkin seuraksi! <br />

Kirjoittaja: 2021-01-28

Ihanat rukkaset. Kultaiset kärjet tuovat kivan ekstran muuten perinteisiin rukkasiin. Lämpimät ja laadukkaat. Nahka ihanan pehmeää. Vahva suositus!

Kirjoittaja: 2020-11-26

ihana lämmin hanskapari talveksi nopeasti tuli kotiin

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote