Naisten kaunis nahkarukkanen villavuorilla. Siro rukkanen kylmiin talvipäiviin. Kultainen väri toimii katseenvangitsijana ja tuo ripauksen säihkettä pakkaselta suojautumiseen. Villavuorinen nahkarukkanen sopii hyvin kaupunkikäyttöön, koska se on siro ja näppärä. 

+ 3 kuvaa lisää
+ 6 kuvaa lisää

Brit Lambnappa BLACK/GOLD 100% Wool

Brit- Lambnappa- Black/Gold- 100%wool- 7,5
119,00 €

Kokotaulukko

Naisten kaunis nahkarukkanen villavuorilla. Siro rukkanen kylmiin talvipäiviin. Kultainen väri toimii katseenvangitsijana ja tuo ripauksen säihkettä pakkaselta suojautumiseen. Villavuorinen nahkarukkanen sopii hyvin kaupunkikäyttöön, koska se on siro ja näppärä. 

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share
  • Etiopian karvalampaan nappanahkaa
  • Neulosvuori 100% villaa
  • Valmistettu käsityönä Euroopassa
  • Varsi peittää ranteen

Asiakkaidemme nimeämänä tämä rukkanen on "city-lapanen". Siro lesti ja neulosvuori tekevät tästä rukkasesta viehättävän näköisen. Näissä ei tule kömpelöä oloa, kuten joskus paksujen rukkasten kanssa. Kauniisti kiiltävä kultainen väri tuo ripauksen säihkettä näihin lämpimiin käsineisiin. 


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote: