Kosketusnäytöllä toimiva naisten musta ajokäsine, jossa päällinen mokkanahkaa.

CATHY Kosketusnäyttökäsine Lambsuede/nappa BLACK Unlined

GATHY TS-Lambnappa-Unlined-BLACK-6
139,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Kosketusnäytöllä toimiva naisten musta ajokäsine, jossa päällinen mokkanahkaa.

Lampaan mokkanahka Etiopian karvalampaan mokkaa eli nahkakerroksen alempi puolisko. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
100% tyytyväisyystakuu kosketusnäyttökäsineille
Jos käsineiden kosketusnäyttöominaisuus ei toimi, saat rahat takaisin tai toiset käsineet tilalle. Takuu on voimassa 12 kuukautta.
Lisätietoja ja ehdot >
Jaa share

Muut värit

  • Klassiset naisten mustat ajokäsineet
  • Eurooppalaista käsityötä
  • Etiopian karvalampaan nahkaa
  • Kosketusnäyttöominaisuus
  • Vuoriton
  • Painonappikiinnitys
  • Koristeperforoinnit kämmenselän puolella lisäävät käsineen hengittävyyttä
  • Tyylikäs musta väri

Naisten klassiset ajokäsineet, joissa käytännöllinen kosketusnäyttöominaisuus. 

Etiopian karvalampaan nappa on ohuin kaikista käyttämistämme käsinenahoista. Hyvin pehmeä, hengittävä ja joustava nahka muotoutuu kauniisti käyttäjänsä käteen. Vuoriton käsine tuntuu kuin toiselta iholta, joten se sopii erityisen hyvin ajokäsineeksi sekä keväästä syksyyn käytettäväksi. 

Mokka- ja pintanahan yhdistelmä antaa käsineille persoonallisen ulkonäön. Kahden erilaisen nahkatyypin ansionsa käsineet sopivat monenlaiseen tyyliin. Kämmenselän tyylikkäät perforoinnit lisäävät käsineen hengittävyyttä ja tuovat kaunista koristetta käsineeseen. 

Käytännöllinen kosketusnäyttöominaisuus lisää käsineiden käytettävyyttä, sillä käsineitä ei tarvitse riisua kädestä käytettäessä kosketusnäyttöjä, joita on nykyään yhä enemmän myös autoissa ja julkisilla paikoilla. Kosketusnäyttöominaisuus perustuu siihen, että käsineen nahka päästää lävitseen ihon sähkön mahdollistaen näen kosketusnäyttöjen käytön pelkällä hipaisulla. Tässä mallissa koko kämmen on valmistettu kosketusnäytöllä toimivasta nahasta.

Nahalla päällystetty painonappi sulkee käsineen napakasti ranteen ympärille. Varsi on n. 2,5 cm pitkä. Siro käsine imartelee kättä ja napakka istuvuus takaa hyvän tuntuman auton ratista.

Käyttämällä vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käsineille saadaan oikea istuvuus. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta käsin pois ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. Mukautumisvaran vuoksi käsineiden kuuluu sovitettaessa istua hyvin napakasti, jopa tiukasti. Nahka muotoutuu käytössä juuri käyttäjänsä käteen sopivaksi. 


Arvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto