Kosketusnäytöllä toimiva naisten ruskea ajokäsine, jossa päällinen mokkanahkaa.

CATHY Kosketusnäyttökäsine Lambsuede/nappa SADDLE BROWN Unlined

GATHY TS-Lambnappa-Unlined-SADDLE BROWN-6
125,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Kosketusnäytöllä toimiva naisten ruskea ajokäsine, jossa päällinen mokkanahkaa.

Lampaan mokkanahka Etiopian karvalampaan mokkaa eli nahkakerroksen alempi puolisko. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

  • Etiopian karvalampaan nahkaa
  • Kosketusnäyttöominaisuus
  • Vuoriton
  • Painonappikiinnitys
  • Koristeperforoinnit kämmenselän puolella lisäävät käsineen hengittävyyttä
  • Klassinen ruskea

Klassinen ajokäsine-malli, jossa käytännöllinen kosketusnäyttöominaisuus. 

Mokka- ja pintanahan yhdistelmä antaa käsineille persoonallisen ulkonäön. Kahden erilaisen nahkatyypin ansionsa käsineet sopivat monenlaiseen tyyliin.

Nahalla päällystetty painonappi sulkee käsineen napakasti ranteen ympärille. Varsi on n. 2,5 cm pitkä. Siro käsine imartelee kättä ja napakka istuvuus takaa hyvän tuntuman auton ratista.

Etiopian karvalampaan nappa on pehmeää ja joustavaa, joten se muotoutuu käyttäjänsä käteen. Vuoriton käsine on kädessä kuin toinen iho, joten se sopii erityisen hyvin ajokäsineeksi. Tyylikkäät perforoinnit lisäävät käsineen hengittävyyttä ja tuovat kaunista koristetta käsineeseen. 

Käyttämällä vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käsineille saadaan oikea istuvuus. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta käsin pois ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. Tällä varmistetaan myös se, että käsineet eivät pitkässäkään käytössä venähdä, vaan ne säilyttävät istuvuuden. Nahkat myös hyödynnetään mahdollisimman tarkoin, jotta materiaalia ei mene hukkaan.


Arvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote