Ihastuttavat sirot nahkakäsineet, joissa kauniita yksityskohtia. Tässä mallissa käytetty nahka kestää usein toistuvaa/päivittäistä pesua vedellä ja saippualla. Hygieeninen vaihtoehto tavallisille nahkakäsineille. Karvalampaan nahkasta käsityönä valmistetut käsineet ovat pehmeät ja hengittävät - kuin toinen iho.

+ 3 kuvaa lisää

CECILIA Washable Lambnappa Unlined CAMEL

CECILIA Washable-Lambnappa-Unlined-Camel-6
129,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Ihastuttavat sirot nahkakäsineet, joissa kauniita yksityskohtia. Tässä mallissa käytetty nahka kestää usein toistuvaa/päivittäistä pesua vedellä ja saippualla. Hygieeninen vaihtoehto tavallisille nahkakäsineille. Karvalampaan nahkasta käsityönä valmistetut käsineet ovat pehmeät ja hengittävät - kuin toinen iho.

Pesunkestävä lampaan nappanahka Erikoiskäsitely Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahka kestää jopa päivittäistä vesi-saippuapesua. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

 • Pesunkestävää lampaan nappanahkaa
 • Vuoriton
 • Etiopialaista lammasta
 • Nahka saadaan sivutuotteena ruoantuotannosta
 • Varren pituus 0,5" (n.1cm)
 • Pisaranmuotoisia koristeperforointeja
 • Koneommeltu käsityönä
 • Sisäsauma
 • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä
 • Valmistettu Euroopassa
 • Joustavaa, pehmeää nahkaa
 • Hyvin käteen muotoutuva
 • Käsityönä valmistettu alusta loppuun saakka

Pestävä nahkakäsine. Tässä mallissa käytetty nahka kestää usein toistuvaa/päivittäistä pesua vedellä ja saippualla. Hygieeninen vaihtoehto tavallisille nahkakäsineille. Karvalampaan nahkasta käsityönä valmistetut käsineet ovat pehmeät ja hengittävät - kuin toinen iho.
Lyhyt vuoriton malli, jossa viehättäviä pisaranmuotoisia perforointeja. Kämmenselän puolelta reuna on ommeltu kaarrettuun muotoon. Ranteessa kuminauha lisäämässä istuvuutta. Ohut, hengittävä nahka sopii hyvin lämpimälle säälle sekä ajokäsineeksi.

Valitse oikea koko: Tämä ohut nahkakäsine muotoutuu käytössä, joten valitse aluksi hyvin napakasti istuva käsine. Tarkista oikea kokosi mittanauhan ja mittataulukon mukaan. Kiedo mittanauha hyvin napakasti kämmenen ympäri (ilman peukaloa). Jos osut kahden koon väliin, valitse käsinekokosi pienemmän koon mukaan, paitsi jos sinulla on erityisen pitkät sormet.

Pesuohje: Käsineiden pesu onnistuu helpoiten käsineen ollessa puettuna käteen. Voit pestä molemmat käsineet samanaikaisesti tai vuorotellen. Pese käsineet samoin kuin pesisit omat kätesi. Kastele, saippuoi kauttaaltaan, huuhtele. Kuivaa kevyesti enimmät vedet pyyhkeeseen, riisu käsineet. Anna käsineiden kuivua pyyhkeen päällä huoneenlämmössä. Muotoile käsineet käden muotoon, kun nahka on vielä hiukan nihkeä. Anna käsineiden kuivua kokonaan ennen seuraavaa käyttökertaa.

Vinkki! Nahkaa voi ajoittain hoitaa hieromalla sitä kevyesti pehmeällä kankaalla, esim. puuvillarievulla. Nahan hierominen saa aikaan kitkaa ja nostaa pinnalle nahan rasvoja, ja se tuo nahkaan kiiltoa.


Arvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote