UUTUUS! Miesten golfhanskat.

Sauson golfhanskoissa on upean napakka tuntuma. Kestävä ja hyvän pidon aikaansaava OIL TECH-lammasnahka on erinomainen materiaali kestävyyttä vaativaan urheilulajiin.

+ 6 kuvaa lisää
+ 9 kuvaa lisää

DOLF Golfkäsine Oiltech Lambnappa Unlined WHITE

DOLF-Golfkäsine-Oiltech Lambnappa-unlined-WHITE
49,90 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

UUTUUS! Miesten golfhanskat.

Sauson golfhanskoissa on upean napakka tuntuma. Kestävä ja hyvän pidon aikaansaava OIL TECH-lammasnahka on erinomainen materiaali kestävyyttä vaativaan urheilulajiin.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share
 • Miesten nahkaiset golfkäsineet
 • Vasemman käden hanska
 • Joustavaa ja kestävää lampaannahkaa
 • OIL TECH-käsittely tekee nahasta paremmin kosteutta ja hikoilua kestävää
 • Kämmenen ulkoreunalla kaksinkertainen nahkavahvike
 • Ranteessa säädettävä tarrakiinnitys
 • Useat kuminauhakiristykset tekevät käsineestä entistä napakamman
 • Varren pituus n. 4cm
 • Koneommeltu käsityönä
 • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä
 • Eurooppalaista käsityötä

Kestävät ja napakat golfhanskat miehille. Käsityönä valmistetuissa golfkäsineissä on napakka tuntuma. Ohuen lampaannahan ja huolellisen käsityön ansiosta käsineen kanssa saadaan loistava grippi!

Etiopialaisen karvalampaan nappa on pehmeää ja joustavaa, joten se muotoutuu käytössä juuri sopivaksi. Vuorittomat käsineet ovat kuin toinen iho. Luonnollisena materiaalina nahka hengittää hyvin, minkä ansiosta käsineet ovat erittäin miellyttävät käyttää. Kestävä ja muotoutuva nahka on erinomainen.

OIL TECH-käsittely parantaa käsineen tuntumaa entisestään, samalla parantaen sen kosteuden kestävyyttä. Hyvällä tavalla rasvaiselta tuntuvassa nahassa on loistava grippi.

Useat kuminauhakiristykset ja säädettävä tarrakiinitys tekee käsineestä entistä napakamman. Käsineen hengittävyyttä lisäävät sormien juurella olevat hengitysaukot sekä sormissa kulkevat perforoinnit.

Tärkein työvaihe käsineiden oikeanlaisen istuvuuden aikaansaamisessa on nahan leikkausvaihe. Vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käyttämällä käsineille saadaan juuri oikea istuvuus. Nahasta venytetään käsin ylimääräinen venyvyys ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. Tällä varmistetaan myös se, että käsineet eivät käytössä venähdä liikaa, vaan ne säilyttävät istuvuuden. 

Kaikki käyttämämme nahkat saadaan elintarviketalouden sivutuotteena. Käsineiden valmistus on myös luonnostaan taloudellista, sillä useiden pienien osien vuoksi nahkat pystytään hyödyntämään mahdollisimman tarkoin, jotta arvokasra materiaalia ei mene hukkaan.

Oikean koon valinta on käsineiden istuvuuden kannalta erittäin olennaista. Tarkista oikea käsinekokosi mittanauhan ja kokotaulukomme avulla. Aluksi käsineiden kuuluu istua hyvin napakasti, jopa tiukasti. Käsine venyy leveyssuunassa. Käsineiden sormien olisi kuitenkin jo heti oltava tarpeeksi pitkät, sillä käsineen sormet eivät veny pidemmiksi käytössä.

Vinkkejä käsineiden pitkään ikään: Aina käytön jälkeen venytä käsineitä kevyesti pituussuunnassa palauttaaksesi niiden oikeanlaisen muodon. Väliaikaisesti käsineitä voi säilyttää kaksinkerroin taiteltuna taskussa, mutta käyttökertojen välissä käsineet kannattaa säilyttää väljästi, niin että kertynyt kosteus ehtii haihtua, ja ettei nahkaan synny turhia ryppyjä.


Arvostelut

5 /5


Yhteensä 3 tuotearvostelua

5 tähteä3 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2021-09-08

Näyttää erittäin hyvältä, istuu tosi mukavasti käteen ja on kestänyt kovaa käyttöä koko kauden. Suosittelen!

Kirjoittaja: 2021-07-05

Mukavat ja hyvännäköiset. Kestää kivasti käyttöä ja pelejä myös Suomen trooppisessa kesässä! Hyvä löytö.

Kirjoittaja: 2021-06-18

Erittäin napakat ja kestäneet hyvin kuukauden kierrokset. Hyvä pito ja istuu mukavasti.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto