−10%

Käsinommellut miesten kosketusnäytöllä toimivat ajokäsineet ohuesta ja pehmeästä lampaannahasta.

+ 6 kuvaa lisää
+ 9 kuvaa lisää

HENRIK Kosketusnäyttökäsine Lambnappa Unlined SADDLE BROWN

HENRIK TS-Lambnappa-SADDLE BROWN-Unlined-7
159,00 €
143,10 € Säästä 10%

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Käsinommellut miesten kosketusnäytöllä toimivat ajokäsineet ohuesta ja pehmeästä lampaannahasta.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
100% tyytyväisyystakuu kosketusnäyttökäsineille
Jos käsineiden kosketusnäyttöominaisuus ei toimi, saat rahat takaisin tai toiset käsineet tilalle. Takuu on voimassa 12 kuukautta.
Lisätietoja ja ehdot >
Jaa share

Muut värit

 • Miesten kosketusnäytöllä toimivat ajokäsineet
 • Etiopian karvalmapaan nappanahkaa
 • Nahka saatu ruoantuotannon sivutuotteena
 • Vuoriton
 • Varren pituus n. 2 cm
 • Driver-malli
 • Nahalla päällystetty painonappi
 • Aukot rystysten kohdalla
 • Käsin ommeltu
 • Valmistettu Euroopassa
 • Klassisen tyylikäs ruskea väri

Nämä miesten klassiset ajokäsineet on valmistettu etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahasta, joka on kauniin kiiltävää ja pehmeää. Ohut ja joustava nahka muotoutuu hyvin käteen. 

Ajokäsineen klassiseen muotoiluun kuuluu erottamattomasti aukot rystysille. Käsineet ovat vuorittomat, eli ne ovat hyvin kevyen tuntuiset kädessä. Ohut nahka on pehmeää ja hengittävää, ja niillä saa hyvän tuntuman auton ratista.  Nahassa on lisäksi pieniä koristeperforointeja, jotka lisäävät käsineen hengittävyyttä entisestään. 

Kämmenen puolella käytetty nahka on käsitelty siten, että ihon sähkö läpäisee sen - mahdollistaen näin kosketusnäyttöjen käytön. Tämän ominaisuuden ansiosta käsineet ovat erittäin käytännölliset kaupunkikäyttöön, sillä kosketusnäyttöjä löytyy puhelimen ja auton näytön lisäksi kaupoista ja julkisista tiloista sekä liikennevälineistä.

Käsineet on ommeltu käsintikatulla vastasaumalla, eli sauma on niin ikään käsineen ulkopuolella. Tämä tekee käsineestä erityisen miellyttävän kädessä, sillä ihoa vasten on vain sileää ja pehmeää nahkaa, ei häiritseviä saumoja.

Kämmenselässä on nahalla päällystetty painonappi, joka sulkee ranteen aukon. 

Vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käyttämällä käsineille saadaan oikea istuvuus. Nahat leikataan yksitellen käsityönä. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta pois käsin ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. Tällä varmistetaan se, että käsineet eivät venähdä käytössä, vaan ne säilyttävät istuvuuden. Nahat myös hyödynnetään mahdollisimman tarkoin, jotta materiaalia ei mene hukkaan.

Tämän tarkoituksenmukaisen muotoutumisen vuoksi käsineiden kuuluu alkuun istua käteen hyvin napakasti.


Arvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto