Tummanruskeat koko perheen nahkarukkaset lampaanturkiksella. Suomalainen hirvennahka ja lampaankarva takaavat lämpimät kädet talvipakkasilla.

Reilu varren pituus ja rannekuminauhat molemmin puolin rannetta pitävät kylmän ja viiman loitolla.

+ 3 kuvaa lisää

HETA Elk Lambfur DARK BROWN

HETA-Elk-Lambfur-D.BROWN-L
159,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Tummanruskeat koko perheen nahkarukkaset lampaanturkiksella. Suomalainen hirvennahka ja lampaankarva takaavat lämpimät kädet talvipakkasilla.

Reilu varren pituus ja rannekuminauhat molemmin puolin rannetta pitävät kylmän ja viiman loitolla.

Hirvennahkaa Hirvennahka on materiaalina samettisen pehmeää ja paksua. Nahalla on uniikki rakenne, joka tekee siitä hengittävän, lämmittävän ja silti erittäin kestävän. Koska nahka on paksua, niin kaikissa siitä valmistetuissa käsineissä on vastasauma, joka tekee käsineestä sporttisemman.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

  • Suomalaista hirvennahkaa
  • Vuorina lampaanturkis (saatu sivutuotteena elintarviketeollisuudesta)
  • Käsityötä
  • Valmistettu Euroopassa

Suomalaisesta hirvestä valmistetut käsineet lämmittämään käsiäsi talvipakkasilla. Suomalainen hirvennahka on ekologinen ja eettinen materiaali, joka sopii täydellisesti käsineisiin. Hirvikannan säätely metsästämällä on välttämätöntä liikenneturvallisuuden sekä maa- ja metsätalouden vuoksi eli nahka on vain sivutuote. Tämä villieläimen nahka on kestävää ja lämmintä, ja siinä on kaunis rakenne. Koska nahka on paksua, kaikissa siitä valmistetuissa käsineissä on vastasauma, joka antaa käsineelle rennon ulkonäön. 

Hirvennahka on materiaalina samettisen pehmeää ja paksua. Nahalla on uniikki rakenne, joka tekee siitä hengittävän, lämmittävän ja erittäin kestävän.

Vuori on käytännössä toinen rukkanen rukkasen sisällä. Vuorina lampaanturkis on todella pehmeä ja hyvin lämpöä eristävä.

Reilu varren pituus ja rannekuminauhat molemmin puolin rannetta pitävät kylmän ja viiman loitolla.

Käsineiden valmistuksessa on käytetty perinteistä pöytäleikkausmenetelmää. Siinä nahasta venytetään pois ylimääräinen venyvyys jättäen mukautumisvara. Tämä takaa käsineille täydellisen istuvuuden niin, että ne muotoutuvat käytössä mutta eivät veny liikaa.

Rukkaset sopivat sekä miehille että naisille. Rukkaset on kaavoitettu niin, että vaativissa olosuhteissa sisään voi pukea esimerkiksi neulesormikkaat. 

Tällä hetkellä saatavilla koot S-L. Malli on unisex-malli, eli koot ovat naisten tavallisia kokoja isompia. Kuvan mallilla on koko S, ja käyttää tavallisesti 6,5 kokoiset käsineitä.


Arvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto