Käsinenahoille tarkoitettu hellävarainen ja runsasrasvainen saippua pesee käsineet samalla raviten nahkaa. Hellävarainen saippua sopii myös käsienpesuun.

Hoitava ja hellävarainen saippua nahkakäsineille

Marigold-soap
9,90 €

Kokotaulukko

Käsinenahoille tarkoitettu hellävarainen ja runsasrasvainen saippua pesee käsineet samalla raviten nahkaa. Hellävarainen saippua sopii myös käsienpesuun.

100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share
  • Hellävarainen saippua nahkakäsineille sekä käsienpesuun
  • Käsityönä valmistettu
  • Luonnollisista raaka-aineista valmistettu

Herkkien käsinenahkojen pesuun ja hoitoon suunnniteltu hellävarainen ja runsasrasvainen saippua pesee käsineet samalla raviten nahkaa. Hellävarainen saippua sopii myös käsienpesuun.

Oliiviöljy- ja kookospohjainen saippua hoitaa ja puhdistaa nahan hyvin hellävaraisesti. Hoitavia ja kostetuttavia aineisosia ovat lisäksi kylmäpuristettu auringonkukkaöljyyn uutettu kehäkukka sekä sheavoi. Saippuan sisältämät luonnolliset rasvat palauttaa käsinenahan luontaisen rasvaisuuden.

Litsea-hedelmän eteerisen öljyn miellyttävän raikas ja makea tuoksu muistuttaa sitrusta. Litsean eteeristä öljyä pidetään mieltä virkistävänä ja stressiä lievittävänä.

Hiilijalanjälkeä pienentääksemme haluamme valmistaa käsineiden lisäksi tulevat oheistuotteet, kuten pakkaukset ja laput, mahdollisimman lähellä käsinetehdasta. Iloksemme löysimme sopivan valmistajan myös saippualle aivan käsinetehtaamme naapurista, jossa tätä nahkakäsineille suunniteltua saippuaa valmistetaan käsityönä pienissä erissä kehittämämme reseptin mukaan.

Jotta upeista, käsityönä tehdyistä käsineistäsi on sinulle iloa mahdollisimman pitkään, niitä kannattaa hoitaa hellästi.

Vaikka käsineet eivät satunnaisesta kastumisesta pidäkään, tarvittaessa ne on kuitenkin mahdollista pestä käsin. Käsineet tarvitsevat pesua kuitenkin vain harvoin, jos koskaan. Konepesu on nahkakäsineille aivan liian rankka toimenpide.

Nahkakäsineiden pesuohje

Vaahdota saippuaa käsissäsi kädenlämpöiseen veteen.  Pue pestävä käsine käteesi ja hiero sitä hellävaraisesti vapaalla kädellä veden pinnan yläpuolella. Huuhdo käsineet kädenlämpöisellä vedellä, johon on lisätty vähemmän samaa pesuainetta. Anna käsineiden kuivua pesun jälkeen huoneenlämmössä pyhkeen päällä. Käsineet eivät pidä kuumasta eli ethän laita niitä patterille tai muun lämmön lähteen luo. Kun käsineet ovat vielä hieman kosteat, pue ne varovasti käteesi, jotta niiden alkuperäinen muoto palautuu.

Hyvin kirkkaat ja voimakkaat värit voivat kastuessaan päästää hiukan väriä. Hienoimmista nahoista valmistetut käsineet eivät myöskään pidä silikonia sisältävistä suojasuihkeista -tai voiteista. Älä upota käsineitä veteen, sillä luonnonkuituiset vuorimateriaalit saattavat kutistua, mikäli veden lämpötila on vahingossa liian korkea. Huomioithan myös, että turkisvuorisia tai muuten turkissomisteisia käsineitä ei voi pestä vedellä.

Yleisohjeita käsineiden hoitoon

Käsineet kannattaa säilyttää joko sileänä tai siististi kaksinkerroin taiteltuna – ryttäämisestä ne eivät pidä. Vältäthän käsineiden kastumista. Hyvin kirkkaat ja voimakkaat värit voivat kastuessaan päästää hiukan väriä. Jos käsineesi kuitenkin kastuvat, anna niiden kuivua itsekseen huoneenlämmössä mielellään pyyhkeen päällä. Kastumisesta aiheutuneet pienet jäljet saa häivytettyä venyttämällä nahkaa kevyesti niiden kohdalta ja ympäriltä eri suuntiin.

Nappanahan kiiltoa voidaan lisätä hieromalla käsineitä pehmeällä kankaalla ja käyttämällä hiukan talkkia. Mokkanahan nukkaa voidaan kohentaa pehmeällä harjalla tai vaahtomuovin palasella. Mokkanahkaisista käsineistä saattaa uutena irrota hieman ns. mokkapölyä, joka voidaan poistaa kevyellä harjauksella.

Ainesosaluettelo: Aqua, Olive Oil, Palm Oil, Sodium Cocoat, Cold-pressed Sunflower Oil (Helianthus Annuus Seed Oil), Marigold Oil (Calendula Officinalis Flower), Sodine Hidroxide, Shea Butter, Litsea Cubeba Essential Oil.

Valmistusmaa: Unkari


Arvostelut

5 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2021-04-28

Tämä saippua on aivan ihanan tuoksuinen ja sillä saa helposti pestyä käsineistä pienet tahrat pois kuitenkaan kuivaamatta nahkaa. Huomasin myös, että tällä voi hyvin pestä myös omatkin kädet!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote

Muut värit

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto