−10%

Tässä käsineessä yhdistyvät klassisuus ja nykyaika. Neulottu kämmenselkä on taidokasta ja laadukasta puuvillalangasta virkattua käsityötä. Kämmenosa on karvalammasta, jossa on leikitelty tyylikkäillä leikkauksilla. Etusormesta ja peukalosta löytyy myös käytännöllinen kosketusnäyttöominaisuus. Tämä on vuoriton käsine, jossa voit tuntea miellyttävän nahan ja keveän puuvillan ihoasi vasten.

IIVO Kosketusnäyttökäsine SADDLE BROWN/NATURAL Unlined

119,00 €
107,10 € Säästä 10%

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Tässä käsineessä yhdistyvät klassisuus ja nykyaika. Neulottu kämmenselkä on taidokasta ja laadukasta puuvillalangasta virkattua käsityötä. Kämmenosa on karvalammasta, jossa on leikitelty tyylikkäillä leikkauksilla. Etusormesta ja peukalosta löytyy myös käytännöllinen kosketusnäyttöominaisuus. Tämä on vuoriton käsine, jossa voit tuntea miellyttävän nahan ja keveän puuvillan ihoasi vasten.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
100% tyytyväisyystakuu kosketusnäyttökäsineille
Jos käsineiden kosketusnäyttöominaisuus ei toimi, saat rahat takaisin tai toiset käsineet tilalle. Takuu on voimassa 12 kuukautta.
Lisätietoja ja ehdot >
Jaa share
  • Etiopialaista karvalammasta
  • Nahka saadaan sivutuotteena elintarviketeollisuudesta
  • Kosketusnäyttöominaisuus etusormessa ja peukalossa
  • Kämmenselässä neulos 100% puuvillaa
  • Keskihalkio kämmenselän ranteen kohdalla
  • Valmistettu Euroopassa
  • Valmistettu käsityönä alusta loppuun

Tässä käsineessä yhdistyvät klassisuus ja nykyaika.Neulottu kämmenselkä on taidokasta ja laadukasta puuvillalangasta virkattua käsityötä. Kämmenosa on karvalammasta, jossa on leikitelty tyylikkäillä leikkauksilla. Etusormesta ja peukalosta löytyy myös käytännöllinen kosketusnäyttöominaisuus. Tämä on vuoriton käsine, jossa voit tuntea miellyttävän nahan ja keveän puuvillan ihoasi vasten.

Käyttämällä vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käsineille saadaan oikea istuvuus. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta pois ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. Tällä varmistetaan se, että käsineet eivät pitkässäkään käytössä venähdä, vaan ne säilyttävät istuvuuden.
Nahat hyödynnetään mahdollisimman tarkoin, jotta materiaalia ei menisi hukkaan.

Huom. Jotkut paksulla panssarilasilla suojatut näytöt eivät toimi käsineiden kanssa.


Arvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto