Tummansiniset hanskat. Suosittu malli, jossa silkkivuori, lyhyt varsi ja siro muotoilu.

+ 2 kuvaa lisää
+ 5 kuvaa lisää

ILONA Pitkäsorminen Lambnappa NAVY 100% Silk

ILONA LF-Lambnappa-100%Silk-Navy-6
119,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Tummansiniset hanskat. Suosittu malli, jossa silkkivuori, lyhyt varsi ja siro muotoilu.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

 • Karvalampaan nappa
 • Etiopialaista karvalammasta
 • Nahka saadaan sivutuotteena elintarviketeollisuudesta
 • 100% silkkivuori
 • Varren pituus 1,2" (n.3cm)
 • Kolme koristeommelta kämmenselän puolella
 • Step-sauma
 • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä
 • Valmistettu Euroopassa
 • Käsityönä valmistettu alusta loppuun saakka

Lyhyt ja siro käsine. Etiopian karvalampaan nahasta käsityönä ommeltu ja valmistettu käsine, joka soveltuu hyvin keväästä syksyyn käytettäväksi sekä ajokäsineeksi. Nahka on pehmeää, hengittävää, ohutta ja joustavaa ja se onkin kädessä todella miellyttävä ja kevyt.

100% silkkivuori tuntuu iholla pehmeältä ja hengittävältä ja sen ansiosta käsine on helppo sujauttaa käteen, vaikka käsine onkin napakka. Silkkivuoressa on hyvä lämmöneristys ja se tarjoaa käsineeseen lämpöä, mutta se kuitenkin tuntuu viileältä ja hengittävältä iholla. Vaikka se onkin näin unelman kevyt iholla, niin se on myös luja materiaalina.

Käsineessä on myös kolme koristeommelta kämmenselässä, jotka tuovat käsineeseen hienostunutta koristetta.. Tämä klassinen käsine on helppo sovittaa kaikenlaisiin tyyleihin.

Käsineet ovat valmistettu perinteisellä pöytäleikkausmenetelmällä. Tämä takaa hyvän istuvuuden, koska ylimääräinen venyvyys on venytetty käsin pois nahasta, mutta siihen on kuitenkin jätetty varaa muotoutua käyttäjän käteen. Käsineen kuuluu siksi olla alussa hyvin napakasti istuva. Käsine muotoutuu käytössä juuri käteen sopivaksi.


  Tavallisen mitoituksen käsineiden sormet ovat minulle liian pitkät / liian lyhyet, miten löydän sopivat käsineet?

  Mallistostamme löytyy käsineitä myös mitoituksilla, jotka on suunniteltu erityisesti lyhyille sekä pitkille sormille. Katso kategoria Naisten erikoismitoitukset ja Miesten erikoismitoitukset. Näiden mallistojen käsineissä on tavalliseen lestiin nähden 0,5 cm lyhyemmät tai pidemmät sormet.


Arvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote

Muut värit

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto