Upeat leopardikuvioiset nahakäsineet. Silkkivuorinen käsine on erittäin hyvä välikausikäsine ja mitä upein asun katseenvangitsija.

ILTA Lambnappa BLACK/LEOPARD 100% Silk

ILTA-Lambnappa-BLACK/LEOPARD-100% silk-7,5
139,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Upeat leopardikuvioiset nahakäsineet. Silkkivuorinen käsine on erittäin hyvä välikausikäsine ja mitä upein asun katseenvangitsija.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share
  • Etiopian karvalampaan nahkaa
  • 100% silkkivuori
  • Leopardikuvioiset yksityiskohdat ranteessa, peukalossa sekä pikkurillin ja nimettömän välissä.
  • Valmistettu käsityönä Euroopassa

Tyylikäs naisten käsine näyttävällä leopardiprintillä. Lyhyt käsine sopii hyvin välikausikäsineeksi ja ajokäsineeksi.

Ranteen puolella on kuminauha lisäämässä ranteen istuvuutta. Ranteessa on hienostunut viimeistely.

Vuorimateriaalina 100% silkkivuori. Luonnonmateriaalina silkki on aivan omaa luokkaansa. Silkin hengittävyys ja pehmeys yhdistettynä kuidun kestävyyteen on vailla vertaa. Silkkivuori tuo käsineeseen hiukan lisää lämpöä ja tekee käsineen pukemisesta käteen helpompaa, pitäen käsineen ulkomuodon kuitenkin sirona.

Käsityönä valmistetuissa käsineissä on hyvä kestävyys ja istuvuus. Ompelussa on käytetty vaativaa step-saumaa, jonka osaavat vain parhaat käsineompelijat. Sauma on hyvin siro ja ohut, joka entisestään lisää käsineen mukavuutta.

Pöytäleikkausmenetelmällä käsitelty nahka muotoutuu käytössä juuri käyttäjälle sopivaksi. Nahkaan jätetyn muotoutumisvaran vuoksi käsineen kuuluu olla alkuun hyvin napakka. 


Arvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote

Muut värit

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto