Käsineet on valmistettu käsityönä suomalaisesta poron nappanahasta. Käsineet ovat vuorittomat, joten ne sopivat loistavasti välikaudelle sekä ajokäsineiksi.

Poronnahka on ohutta ja kestävää sekä kosteutta ja likaa hylkivää.  Poron nahan erityisyyden ansiosta nahka on myös lämmittävää ja hengittävää.

+ 1 kuvaa lisää
+ 4 kuvaa lisää

ISAC Reindeer BLACK Unlined

159,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Käsineet on valmistettu käsityönä suomalaisesta poron nappanahasta. Käsineet ovat vuorittomat, joten ne sopivat loistavasti välikaudelle sekä ajokäsineiksi.

Poronnahka on ohutta ja kestävää sekä kosteutta ja likaa hylkivää.  Poron nahan erityisyyden ansiosta nahka on myös lämmittävää ja hengittävää.

Suomalainen poronnahka Suomalaisen poron nappaa eli pintanahkaa. Poronnahka on luonnostaan ohutta, mutta hyvin kestävää - se on todellinen pohjolan luksustuote.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share
  • Suomalaista poron nappa- eli pintanahkaa
  • Vuoriton
  • Lyhyt varsi peittää sopivasti rannetta
  • Kolme käsinommeltua koristeommelta kämmenselässä
  • Leveä kuminauha ranteessa 
  • Valmistettu käsityönä Euroopassa
  • Kauniin himmeäkiiltoinen musta väri

Todellinen pohjolan luksustuote - poronnahka! Maailmalla eksoottinen, mutta meille lähituotantoa oleva poronnahka on yksi arvostetuimpia käsinenahkoja sen erinomaisen kestävyyden vuoksi. Poronnahka on eettinen ja ekologinen nahka. Vapaana laiduntavien porojen hoito on pohjoisen kylien elivoimaisuudelle olennaista. 

Luonnostaan pehmeä, ohut ja erittäin kestävä poronnahka on kuin luotu käsineitä varten. Poron nappanahan pinta on sileää ja kauniin mattapintaista. Tiivis nahka kestää hyvin kulutusta. Poronnahka on materiaalina tyylikäs ja miellyttävä. Hyvin ylellisen tuntuinen nahka on kuin toinen iho. 

Näissä vuorittomissa käsineissä nahan pehmeyden tuntee mukavasti ihoa vasten. Vuoriton käsine on hengittävä, mutta suojaa erinomaisesti tuulelta ja lialta. Ohuet mutta kestävät käsineet sopivat erinomaisesti välikausikäsineiksi. Lyhyt varsi ja ranteen halkio tekevät näistä käsineistä sopivat myös ajokäsineiksi.

Ajaton muotoilu ja miellyttävä, kauniin himmeäkiiltoinen nahka tekevät näistä käsineistä klassisen tyylikkäät.

Vastasauma antaa tilaa sormille niin, että pidempi sorminenkin yleensä löytää Isac-mallista itselleen sopivan koon. Kämmenpuolella ranteessa istuvuutta parantava kaksinkertainen kuminauhakiristys.

Huolellinen käsityö takaa miellyttävän istuvuuden. Vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käyttämällä leikkurimestari venyttää nahasta ylimääräisen venyvyyden pois, samalla jättäen siihen juuri sopivasti muotoutumisvaraa. Tämän vuoksi käsineen kuuluukin istua aluksi hyvin napakasti. Laadukas käsine muotoutuu käytössä juuri käyttäjälleen sopivaksi.


Arvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote

Muut värit

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto