Miesten mustat kosketusnäytöllä toimivat nahkakäsineet. 

+ 3 kuvaa lisää
+ 6 kuvaa lisää

JAN Kosketusnäyttökäsine Lambnappa Wool BLACK

JAN TS-Lambnappa-100%Wool-BLACK-7
139,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Miesten mustat kosketusnäytöllä toimivat nahkakäsineet. 

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
100% tyytyväisyystakuu kosketusnäyttökäsineille
Jos käsineiden kosketusnäyttöominaisuus ei toimi, saat rahat takaisin tai toiset käsineet tilalle. Takuu on voimassa 12 kuukautta.
Lisätietoja ja ehdot >
Jaa share
  • Etiopian karvalampaan nappanahkaa
  • Kämmenpuolen nahka toimii kosketusnäytöllä
  • Neulosvuori 100% villaa
  • Kuminauha ranteessa lisää ranteen napakkuuta
  • Mustat kosketusnäyttöhanskat

Nämä miesten nahkakäsineet on valmistettu etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahasta, joka on kauniin kiiltävää ja pehmeää. Ohut ja joustava nahka muotoutuu hyvin käteen. 

Kämmenen puolella käytetty nahka on käsitelty siten, että ihon sähkö läpäisee sen - mahdollistaen näin kosketusnäyttöjen käytön. Tämän ominaisuuden ansiosta käsineet ovat erittäin käytännölliset kaupunkikäyttöön, sillä kosketusnäyttöjä löytyy puhelimen ja auton näytön lisäksi kaupoista ja julkisista tiloista sekä liikennevälineistä.

100% villasta valmistettu neulosvuori tekee käsineistä sopivan lämpimät syksystä kevääseen käytettäviksi.

Käsineen ranteen kiertävän kuminauhan ansiosta käsine pysyy napakasti rannetta vasten ja ranteet pysyvät lämpiminä tuulisellakin säällä.  Harvemmin käytetty "linx"-sauma tekee käsineistä sporttisen oloiset. Ulkosauma jättää käsineen sisälle tilaa, jolloin sormet pysyvät lämpiminä.


Arvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote

Muut värit

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto