Miesten käsityönä valmistettu peurannahkakäsine, jossa puuvillaneuloksinen kämmenselkä.

+ 8 kuvaa lisää
+ 11 kuvaa lisää

JARE Deer/Cotton Knit NATURAL/CORK

Jare-Deer/Knit-Unlined-Natural-Cork-7
159,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Miesten käsityönä valmistettu peurannahkakäsine, jossa puuvillaneuloksinen kämmenselkä.

100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share
  • Peurannahkaa
  • Virkattu kädenselkä 100% puuvillaa
  • Painonapilla sulkeutuva ranne
  • Klassisen tyylikäs miesten ajokäsine

Peurannahalle on ominaista kaunis mattapinta ja samettimainen pehmeys. Peurannahka on samanaikaisesti pehmeää ja kestävää, joten se on ihanteellinen materiaali käsineisiin. 

Vuorittomat käsineet ovat kuin toinen iho. Pehmeällä mutta tiiviillä nahalla saa hyvän tuntuman auton ohjauspyörästä. Perforoinnit lisäävät käsineen kämmenpuolen hengittävyyttä tehden käsineestä sopivan jopa kesähelteisille ajoille.

Puuvillasta valmistettu neulos kämmenselässä tekee käsineestä erittäin hengittävän. Lyhytvartinen vuoriton käsine sopiikin hyvin keväästä syksyyn käytettäväksi ja ajokäsineeksi.

Lyhyt varsi jättää ranteen paljaaksi, parantaen liikkuvuutta ja antaa rannekellon näkyä. Ranteen suu sulkeutuu painonapilla. Painonapin remmeissä on yksinkertaisen tyylikkäät perforoinnit koristeena ja keveyttä tuomassa.

Käsineet ovat käyneet läpi lähes 100 käsityövaihetta. Yksi tärkeimmistä vaiheista on pöytäleikkausmenetelmällä nahan venytys ja leikkaus, jonka ansiosta käsine saadaan istumaan käyttäjälleen täydellisesti. Siinä nahasta venytetään käsin ylimääräinen venyvyys pois ja jätetään varaa muotoutua käyttäjänsä käteen. Tämän sopivan venyvyyden ansiosta käsineen kuuluu aluksi istua käteen hyvin napakasti, jotta se käytössä muotoutuu käyttäjän käden mukaisesti.


Arvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto