−10%

Käsityönä valmistetut miesten nahkakäsineet, joissa yhdistyvät perinteinen muotoilu ja moderni teknologia.

JERI Kosketusnäyttökäsine Lamb suede/nappa DARK BROWN/BLACK Unlined

139,00 €
125,10 € Säästä 10%

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Käsityönä valmistetut miesten nahkakäsineet, joissa yhdistyvät perinteinen muotoilu ja moderni teknologia.

100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
100% tyytyväisyystakuu kosketusnäyttökäsineille
Jos käsineiden kosketusnäyttöominaisuus ei toimi, saat rahat takaisin tai toiset käsineet tilalle. Takuu on voimassa 12 kuukautta.
Lisätietoja ja ehdot >
Jaa share

Muut värit

  • Miesten nahkakäsineet
  • Etiopian karvalampaan nahkaa
  • Kosketusnäyttöominaisuus
  • Vuoriton
  • Painonappikiinnitys
  • Koristeperforoinnit kämmenselän puolella lisäävät käsineen hengittävyyttä
  • Valmistettu käsityönä
  • Tyylikäs tummanruskea väri

Miesten tyylikkäät ajokäsineet, jossa käytännöllinen kosketusnäyttöominaisuus. Ajokäsineet antavat hyvän otteen auton ohjauspyörästä. Käsineet myös suojaavat nahkarattia ihon rasvalta ja lialta. Kosketusnäyttöjen yleistyessä sekä autoissa että julkisissa paikoissa ovat kosketusnäyöllä toimivat käsineet mitä mainioin asuste.

Etiopian karvalampaan nahka on pehmeää ja joustavaa, joten se muotoutuu hyvin käyttäjänsä käteen. Vuoriton käsine on kädessä kuin toinen iho, joten se sopii erityisen hyvin ajokäsineeksi. Tyylikkäät perforoinnit lisäävät käsineen hengittävyyttä ja tuovat kaunista koristetta käsineeseen. Perinteiseen ajokäsineeseen kuuluvat aukot rystysille.

Käsineiden kämmenselän puoli on tyylikästä ja pehmeää mokkanahkaa. Mokka- ja pintanahan yhdistelmä antaa käsineille persoonallisen ulkonäön. Kahden erilaisen nahkatyypin ansionsa käsineet sopivat monenlaiseen tyyliin.

Käsineiden kämmenpuolen nahka on kosketusnäytöllä toimivaa nahkaa. Nahka on käsitelty siten, että ihon sähkö läpäisee sen, mahdollistaen näin kosketusnäyttöjen käyttämisen.

Nahalla päällystetty painonappi sulkee käsineen napakasti ranteen ympärille. Varsi on n. 2,5 cm pitkä. Napakka istuvuus takaa hyvän tuntuman auton ratista.

Käyttämällä vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käsineille saadaan oikea istuvuus. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta käsin pois ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. Tällä varmistetaan myös se, että käsineet eivät pitkässäkään käytössä venähdä, vaan ne säilyttävät istuvuuden. Nahkat myös hyödynnetään mahdollisimman tarkoin, jotta arvokasta materiaalia ei mene hukkaan.

Tämän asiaan kuuluvan muotoutumisvaran vuoksi käsineiden kuuluu alkuun istua hyvin napakasti.


Arvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto