Miesten ruskea nahkakäsine, jossa 0,5cm lyhyemmät sormet kuin tavallisessa lestissä.

+ 3 kuvaa lisää
+ 6 kuvaa lisää

JOEL Lyhytsorminen käsine Lambnappa Cashmere blend CASTAGNA

JOEL SF-Lambnappa-100%Wool-CASTAGNA-10
129,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Miesten ruskea nahkakäsine, jossa 0,5cm lyhyemmät sormet kuin tavallisessa lestissä.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

  • Etiopian karvalampaan nappanahkaa
  • Neulosvuori 55% cashmerea 45% villaa
  • Ommeltu käsityönä
  • Lyhytsorminen lesti

Onko sinun ollut vaikea löytää sopivia käsineitä, joissa sormiin ei jäisi tyhjää? Tämä malli on suunniteltu lyhytsormiselle kädelle, eli siinä on 0,5 cm lyhyemmät sormet kuin tavallisessa miesten lestissä.

Tyylikäs, kiiltävästä karvalampaannahasta käsityönä valmistettu käsine. Tämä malli on tarkoitettu erityisesti lyhyemmille sormille. Klassinen malli, jossa kolme suorassa linjassa ommeltua koristeommelta kämmenselässä.

Karvalampaannahka on joustavaa ja pehmeää, joten se muotoutuu käteen täydellisesti. Karvalampaannapalle on myös ominaista kaunis kiilto.

Vuorissa on 55 % cashmerea ja 45 % villaa. Luonnonkuidut, kuten cashmere ja villa ovat hengittäviä ja lämpöä eristäviä. Cashmere tuo vuoriin pehmeyden ja villa tuo vuoriin kestävyyttä.

Käsineet on ommeltu käsityönä ompelukoneella. Jokainen pari on uniikki ja vuorien alta löytyykin ompelijan oma leima.

Käyttämällä vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käsineille saadaan oikea istuvuus. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta pois ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. 
Tällä varmistetaan se, että käsineet eivät pitkässäkään käytössä venähdä, vaan ne säilyttävät istuvuuden.
Nahat hyödynnetään mahdollisimman tarkoin, jotta materiaalia ei menisi hukkaan.


    Tavallisen mitoituksen käsineiden sormet ovat minulle liian pitkät / liian lyhyet, miten löydän sopivat käsineet?

    Mallistostamme löytyy käsineitä myös mitoituksilla, jotka on suunniteltu erityisesti lyhyille sekä pitkille sormille. Katso kategoria Naisten erikoismitoitukset ja Miesten erikoismitoitukset. Näiden mallistojen käsineissä on tavalliseen lestiin nähden 0,5 cm lyhyemmät tai pidemmät sormet.


Arvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote