Käsityönä valmistettu naisten kosketusnäyttöhanska. Klassinen muotoilu, lämmin cashmeresekoitevuori ja kosketusnäyttöominaisuus tekevät näistä käsineistä todellisen klassikon.

+ 13 kuvaa lisää
+ 16 kuvaa lisää

LIIA Kosketusnäyttökäsine Lambnappa CASTAGNA Cashmere blend

LIIA TS Web-Lambnappa-CASTAGNA-55%Cashmere45%Wool-6
139,00 €

Kokotaulukko

Tuote saatavilla eri vaihtoehdoilla

Käsityönä valmistettu naisten kosketusnäyttöhanska. Klassinen muotoilu, lämmin cashmeresekoitevuori ja kosketusnäyttöominaisuus tekevät näistä käsineistä todellisen klassikon.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

  • Etiopian karvalampaan nappanahka
  • Kosketusnäyttökäsine
  • Neulosvuori 55% cashmerea, 45%villaa
  • Kolme koristeommelta kämmenselässä
  • Ranne ommeltu kaarevaan muotoon
  • Step-sauma
  • Koneommeltu käsityönä
  • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä
  • Eurooppalaista käsityötä

Klassisen kaunis naisten kosketusnäyttökäsine pehmeästä lammasnapasta. Etiopialaisen karvalampaan nappa on luonnostaan ohutta, pehmeää ja joustavaa, joten se muotoutuu hienosti käyttäjänsä käteen. Tälle nappanahalle on myös ominaista kauniin kiiltävä pinta. Sen luontaisen rasvaisuuden takia nahkahoitoaineiden käyttö on tarpeetonta.

Kosketusnäyttöominaisuus perustuu nahkan sähkönjohtavuuteen. Nahka on käsitelty siten, että ihon sähkö läpäisee sen. Käsittely tekee nahasta hiukan mattapintaisen. Tässä käsineessä kosketusnäyttönahkaa on käytetty koko kämmenessä.

Käsineessä on lämmin cashmeresekoitevuori, jossa yhdistyvät cashmeren ylellinen pehmeys ja villan kestävyys. Nahka kestää usein käytössä pidempään kuin neulosvuorit, jonka vuoksi vuorit saa tarvittaessa vaihdettua.

Kämmenselässä on käsintikatut kolme koristeommelta. Kämmenselän puolen ranne on ommeltu viehättävään kaarevaan muotoon.

Käsineen varsi on n. 5cm pitkä eli se peittää ranteen. Kämmenen puolella ranteessa on lyhyt kuminauha, joka lisää ranteen istuvuutta.

Käsineet on ommeltu koneompeleisella step-saumalla. Siro step-sauma on vaativa saumatyyppi ja sen osaavatkin vain parhaat ompelijat. 

Vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käyttämällä käsineille saadaan oikea istuvuus. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta pois käsin ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. Tällä varmistetaan myös se, että käsineet eivät pitkässäkään käytössä venähdä, vaan ne säilyttävät istuvuuden. Käsineiden valmistuksessa nahat pystytään hyödyntämään tarkoin, joten hukkamateriaalin määrä on hyvin minimoitua.

Huom. Jotkut paksulla panssarilasilla suojatut näytöt eivät toimi käsineiden kanssa.


Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2020-10-21

Ihanat, todella hyvälaatuiset käsineet. Kosketusnäyttöominaisuus huippua ja toimii myös puhelimen panssarilasin kanssa.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote: