Tummansiniset kosketusnäyttöhanskat. Lämpimät ja kätevät käsineet kosketusnäyttöominaisuudella tuomaan lämpöä pakkasilla. Pehmeästä karvalampaan nahasta käsityönä valmistetut käsineet ovat täydellinen valinta kylmille keleille. Nahka on ohutta ja muotoutuvaa, joten se on kädessä miellyttävä ja kevyt.

+ 3 kuvaa lisää
+ 6 kuvaa lisää

MELINA Kosketusnäyttökäsine Lambsuede/nappa NAVY Cashmere blend

MELINA TS-Lambsuede/nappa-55%cashmere45%wool-navy-6
139,00 €

Kokotaulukko

Tuote saatavilla eri vaihtoehdoilla

Tummansiniset kosketusnäyttöhanskat. Lämpimät ja kätevät käsineet kosketusnäyttöominaisuudella tuomaan lämpöä pakkasilla. Pehmeästä karvalampaan nahasta käsityönä valmistetut käsineet ovat täydellinen valinta kylmille keleille. Nahka on ohutta ja muotoutuvaa, joten se on kädessä miellyttävä ja kevyt.

100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Lämpimät ja kätevät käsineet kosketusnäyttöominaisuudella tuomaan lämpöä pakkasilla. Pehmeästä karvalampaan nahasta käsityönä valmistetut käsineet ovat täydellinen valinta kylmille keleille. Nahka on ohutta ja muotoutuvaa, joten se on kädessä miellyttävä ja kevyt.
Käsineessä on lämpöä tuomassa cashmere-villasekoitevuori, jossa yhdistyy hyvin molempien materiaalien hienot ominaisuudet. Villa on kestävä materiaali ja sillä on loistava kosteuden imu- ja hylkimiskyky. Tämä tarkoittaa sitä, ettei käsine tunnu tukalalta kädessä, vaikka käsi hikoilisi. Käsine soveltuu hyvin myös kosteisiin säihin. Cashmere taas tuo käsineeseen miellyttävää pehmeyttä ja haluttua lämpöä.
Kämmenselän puoli on mokkanahkaa ja kämmenen puoli nappanahkaa. Tämä tekee käsineestä tyylikkään ja tuo hienovaraista koristetta olematta kuitenkaan liian räväkkä. Ranteen puolella on kuminauha lisäämässä istuvuutta. Etusormessa ja peukalossa on kosketusnäyttöominaisuus. Tämä lisää käsineen lämmittävyyttä, koska käsineitä ei tarvitse riisua kylmässä lainkaan, jos täytyy esimerkiksi vastata puhelimeen tai katsoa nopeasti jotain puhelimelta.

Käsineiden täydellisen istuvuuden takaamiseksi ne on valmistettu käyttäen perinteistä pöytäleikkausmenetelmää, jossa ylimääräinen venyvyys on venytetty pois jättäen kuitenkin mukautumisvaran.

Huom. Jotkut paksulla panssarilasilla suojatut näytöt eivät toimi käsineiden kanssa.


Reviews

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote