Miesten lyhytvartinen nahkahanska suomalaisesta poronnahasta. Minimalistisen tyylikkäät käsineet sopivat hyvin ajokäsineiksi sekä niin arkeen kuin vähän juhlavampaankin tilanteeseen.

+ 3 kuvaa lisää

MICKE Reindeer BLACK Unlined

159,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Miesten lyhytvartinen nahkahanska suomalaisesta poronnahasta. Minimalistisen tyylikkäät käsineet sopivat hyvin ajokäsineiksi sekä niin arkeen kuin vähän juhlavampaankin tilanteeseen.

Suomalainen poronnahka Suomalaisen poron nappaa eli pintanahkaa. Poronnahka on luonnostaan ohutta, mutta hyvin kestävää - se on todellinen pohjolan luksustuote.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share
  • Suomalaista poron nappa- eli pintanahkaa
  • Vuoriton
  • Lyhyt varsi ja kaarrettu muoto ranteen kämmenselän puolella
  • Valmistettu käsityönä Euroopassa
  • Kauniin himmeäkiiltoinen musta väri

Todellinen pohjolan luksustuote - poronnahka! Maailmalla eksoottinen, mutta meille Suomessa lähituotantoa oleva poronnahka on yksi arvostetuimpia käsinenahkoja sen erinomaisen kestävyyden vuoksi. Poronnahka on eettinen ja ekologinen nahka. Vapaana laiduntavien porojen hoito on pohjoisen kylien elivoimaisuudelle olennaista. 

Luonnostaan pehmeä, ohut ja erittäin kestävä poronnahka on kuin luotu käsineitä varten. Poron nappanahan pinta on sileää ja kauniin mattapintaista. Tiivis nahka kestää hyvin kulutusta. Poronnahka on materiaalina tyylikäs ja miellyttävä. Hyvin ylellisen tuntuinen nahka on kuin toinen iho.  Pehmeä ja kestävä poronnahka on myös kosteutta ja likaa hylkivää. Poron nahan erityisominaisuutensa ansiosta nahka on myös lämmintä, mutta hengittävää. 

Näissä vuorittomissa käsineissä nahan pehmeyden tuntee mukavasti ihoa vasten. Vuoriton käsine on hengittävä, mutta suojaa erinomaisesti tuulelta ja lialta. Ohuet mutta kestävät käsineet sopivat erinomaisesti välikausikäsineiksi sekä kesällä käytettäviksi. Käsineen lestiä on kehitelty niin, että käsineet sopivat paidan hihansuiden ja kellon kanssa niin, että ranteet mahtuvat toimimaan joustavasti.  Erittäin lyhyt varsi antaa hyvän mahdollisuuden rannekellon näkymiselle.

Ajaton muotoilu ja miellyttävä, kauniin himmeäkiiltoinen nahka tekevät näistä käsineistä klassisen tyylikkäät.

Huolellinen käsityö takaa miellyttävän istuvuuden. Vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käyttämällä leikkurimestari venyttää nahasta ylimääräisen venyvyyden pois, samalla jättäen siihen juuri sopivasti muotoutumisvaraa. Tämän vuoksi käsineen kuuluukin istua aluksi hyvin napakasti. Laadukas käsine muotoutuu käytössä juuri käyttäjälleen sopivaksi.


Arvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto