Tyylikäs naisten nahkakäsine hienoilla yksityiskohdilla.

+ 1 kuvaa lisää

NICOLE Lambnappa CAMEL Cashmere blend

NICOLE-Lambnappa-Camel-55%cashmere45%wool-6
129,00 €

Kokotaulukko

Tuote saatavilla eri vaihtoehdoilla

Tyylikäs naisten nahkakäsine hienoilla yksityiskohdilla.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share
  • Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa
  • Neulosvuori 55% cashmere 45% villaa
  • Valmistettu käsityönä Euroopassa
  • Nahka saatu ruokatalouden sivuotteena

Käsityönä valmistettu käsine, jossa hienostuneet helmikoristelut. Tyylikäs kamelinruskea väri.

Satoja vuosia vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käyttämällä, leikkuri leikkaa ja venyttää jokaisen nahkapalan erikseen. Tällä menetelmällä saavutetaan se oikeanlainen istuvuus, josta Sauso on tunnettu jo vuosikymmenten ajan. Käsineen kuulukin aluksi olla napakka, jotta se muotoutuu käytössä juuri käyttäjälleen sopivaksi. 


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote: