Miesten kosketusnäytöllä toimiva nahkakäsine, jossa resori ranteessa. Resori pitää käsineen napakasti rannetta vasten ja estää kylmän ilman pääsyn ranteeseen ja hihaan. Ulkosauma antaa tilaa sormille.

+ 3 kuvaa lisää

TIITUS Kosketusnäyttökäsine Lambnappa Wool BLACK

TIITUS TS-Lambnappa-100%Wool-BLACK-7
139,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Miesten kosketusnäytöllä toimiva nahkakäsine, jossa resori ranteessa. Resori pitää käsineen napakasti rannetta vasten ja estää kylmän ilman pääsyn ranteeseen ja hihaan. Ulkosauma antaa tilaa sormille.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
100% tyytyväisyystakuu kosketusnäyttökäsineille
Jos käsineiden kosketusnäyttöominaisuus ei toimi, saat rahat takaisin tai toiset käsineet tilalle. Takuu on voimassa 12 kuukautta.
Lisätietoja ja ehdot >
Jaa share

Muut värit

  • Lämpimät miesten kosketusnäyttökäsineet
  • Neulovuori 100% villaa
  • Resori ranteessa suojaa ranteen tuulelta
  • Nahka: Etiopian karvalampaan nappanahkaa
  • Nahka saatu sivutuotteena ruoantuotannosta

Käsineessä on kämmenpuolella käytännöllinen kosketusnäyttöominaisuus. Näin sinun ei tarvitse kylmän säälläkään riisua käsineitäsi, esimerkiksi puhelimeesi vastatessa. Kosketusnäyttöominaisuus perustuu nahkan sähkönjohtavuuteen. Nahka on käsitelty siten, että ihon sähkö läpäisee sen. Käsittely tekee nahasta hiukan mattapintaisen. Tässä käsineessä kosketusnäyttönahkaa on käytetty koko kämmenessä.

Karvalampaannappa on kauniin kiiltävää ja joustavaa. Valitsemalla napakan istuvuuden voi taata sen, että käsineet eivät pitkässäkään käytössä venähdä. Neulosvuori on 100% villaa. Luonnonkuituna villa on lämmin, kestävä ollen samaan aikaan hyvin hengittävä. Käsineisiin on mahdollista tehdä tarvittaessa vuorinvaihto, jolloin voit nauttia omista käsineistäsi entistä pidempään!

Käsineet on ommeltu ompelukoneella käsityönä käyttäen vastasaumaa, joka antaa käsineelle rennon sporttisen ulkonäön. Käsityönä valmistettuna saadaan aina mahdollisimman tarkkaa ja huoliteltua jälkeä. Jokainen pari on uniikki ja vuorien takaa löytyykin ompelijasi puumerkki.

Käsineessä on tyylikkäät koristeperforoinnit sormissa. Joustava resori peittää ranteet tiiviisti, tehden käsineestä lämpimämmän.

Käyttämällä vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käsineille saadaan oikea istuvuus. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta pois ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. 
Nahat hyödynnetään mahdollisimman tarkoin, jotta materiaalia ei menisi hukkaan.

Huom. Jotkut paksulla panssarilasilla suojatut näytöt eivät toimi käsineiden kanssa.


Arvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote

UUTUUS Lampaannahkaiset
golfhanskat


TILAA NYT
Miesten malli Naisten malli