Suodata

Miesten kosketusnäyttökäsineet

Miesten kosketusnäyttökäsineet

Aktiiviset suodattimet

Kosketusnäyttökäsineet miehille. Nykyajan arjen tarpeisiin valmistetut käsineet toimivat kosketusnäytöllä. Käyttäessä puhelinta, auton näyttöä tai vaikka pikakassaa, kosketusnäyttösormikkaat pitävät kädet lämpiminä, suojattuna säältä, lialta ja kosketustartunnoilta.

Kosketusnäyttökäsineen teknologia perustuu sähkön johtavuuteen. Nahka on käsitelty siten, että kehon sähkö läpäisee sen, ja näin kosketusnäytön käyttö onnistuu. Käsittely tekee nahan pinnasta mattapintaisen. Tätä touchscreen-nahkaa käytetäänkin käsineissä vain kämmenpuolella, tai vain etusormien ja peukaloiden päissä.

Käytämme kosketusnäyttökäsineissä etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.

Yli 100 käsityövaiheen aikana saavutetaan hyvä istuvuus, josta Sauso on tunnettu jo vuosikymmenten ajan. Vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käyttämällä leikkurimestari leikkaa jokaisen käsineparin erikseen, venyttäen nahasta pois ylimääräisen venyvyyden, mutta jättää siihen juuri sopivan verran muotoutumisvaraa. Näin käsineestä tulee juuri käyttäjälleen sopiva.

Mallistossamme on kosketusnäyttökäsineitä eri tarpeisiin. Kevyt, vuoriton ajokäsine-mallinen kosketusnäyttökäsine sopii erityisen hyvin ajokäsineeksi sekä keväästä syksyyn käytettäväksi. Silkkivuori tuo käsineeseen hiukan lämpöä ja se saa käsineen pujahtamaan käteen helposti. Lämmin villavuori sekä cashmere- ja cashmere-villasekoitevuorit tuovat käsineeseen kylmällä ilmalla kaivattua eristystä. Vuori kuluu käsineessä nopeammin kuin nahka, joten tarjoammekin vuorinvaihtopalvelun käsineillemme. Näin omaan käteen muotoutunut käsine saa lisää käyttöikää.

Käsineen hoito on yksinkertaista. Vältä käsineen kastumista. Käytön jälkeen venytä käsineitä kevyesti pituussuunnassa. Näin käytön aikana muodostuneet painaumat suoristuvat. Säilytä käsineet suoristettuna ilmavassa tilassa – ei esimerkiksi taskun pohjalla rypistyneinä. Käsineet eivät oikein käytettynä kaipaa hoito-aineita, vaan nahan luonnolliset rasvat suojelevat nahkaa kuivumiselta.

2020 SYYSMALLISTO NYT MYYNNISSÄ

Syksyn uutuusmallit nyt saatavilla verkkokaupassa sekä myymälässä