Miesten kosketusnäyttökäsineet |

Miesten kosketusnäyttökäsineet

Aktiiviset suodattimet

Kosketusnäyttökäsineet miehille

Kosketusnäyttökäsineet miehille. Nykyajan arjen tarpeisiin valmistetut käsineet toimivat kosketusnäytöllä. Käyttäessä puhelinta, auton näyttöä tai vaikka pikakassaa, kosketusnäyttösormikkaat pitävät kädet lämpiminä, suojattuna säältä, lialta ja kosketustartunnoilta.

Kestävä ominaisuus

Teknolologia perustuu sähkön johtavuuteen. Kosketusnäytöllä toimivien käsineiden nahka on käsitelty siten, että ihon sähkö läpäisee sen. Käsittely tekee nahkasta hiukan mattapintaisen. Siksi nahkaa käytetäänkin vain kämmenpuolella - ei koko käsineessä. Joissakin malleissa kosketusnäytöllä toimivaa nahkaa on käytetty vain etusormen ja peukalon kohdalla.

Meillä on 100% tyytyväisyystakuu kosketusnäyttökäsineille. Jos käsineiden kosketusnäyttöominaisuus ei toimi, saat rahat takaisin tai toiset käsineet tilalle.

Yli 100 käsityövaiheen aikana saavutetaan hyvä istuvuus, josta Sauso on tunnettu jo vuosikymmenten ajan. Vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käyttämällä leikkurimestari leikkaa jokaisen käsineparin erikseen, venyttäen nahasta pois ylimääräisen venyvyyden, mutta jättää siihen juuri sopivan verran muotoutumisvaraa. Näin käsineestä tulee juuri käyttäjälleen sopiva.

Laaja valikoima

Käytämme kosketusnäyttökäsineissä etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.

Mallistossamme on kosketusnäyttökäsineitä eri tarpeisiin. Kevyt, vuoriton ajokäsine-mallinen kosketusnäyttökäsine sopii erityisen hyvin ajokäsineeksi sekä keväästä syksyyn käytettäväksi. Silkkivuori tuo käsineeseen hiukan lämpöä ja se saa käsineen pujahtamaan käteen helposti. Lämmin villavuori sekä cashmere- ja cashmere-villasekoitevuorit tuovat käsineeseen kylmällä ilmalla kaivattua eristystä. Vuori kuluu käsineessä nopeammin kuin nahka, joten tarjoammekin vuorinvaihtopalvelun käsineillemme. 

Käsineiden käytöikää pidentää tarjoamamme vuorinvaihtopalvelu. Nahka on kestävä materiaali, ja siihen verrattuna varsinkin neulosvuorit kuluvat nopeammin. Sen vuoksi käsineet on ommeltu niin, että vuorin voi tarvittaessa vaihtaa uuteen. Vuorinvaihtopalvelu toimii kivijalkaliikkeemme kautta. Näin omaan käteen muotoutunut käsine saa lisää käyttöikää. Lue lisää TÄSTÄ.

Hoito-ohjeet

Nahan kaunista käyttöikää voi pidentää hyvällä hoidolla. Käsineen hoito on yksinkertaista. Vältä käsineen kastumista. Käytön jälkeen venytä käsineitä kevyesti pituussuunnassa. Näin käytön aikana muodostuneet painaumat suoristuvat. Säilytä käsineet suoristettuna ilmavassa tilassa – ei esimerkiksi taskun pohjalla rypistyneinä. Käsineet eivät oikein käytettynä kaipaa hoito-aineita, vaan nahan luonnolliset rasvat suojelevat nahkaa kuivumiselta.