Naisten kosketusnäyttökäsineet |

Naisten kosketusnäyttökäsineet

Aktiiviset suodattimet

Kosketusnäyttökäsineet naisille

Modernin ajan käsineet toimivat kosketusnäytöillä.

Helpotusta arkeen

Kosketusnäyttösormikkaat takaavat lämmittävyyden sekä suojan lialta ja kosketustartunnoilta, koska niitä ei tarvitse riisua, käytätpä puhelinta, auton näyttöä tai kaupan pikakassaa. Kosketusnäyttökäsineet helpottavat elämääsi.

Kestävä ominaisuus

Teknolologia perustuu sähkön johtavuuteen. Kosketusnäytöllä toimivien käsineiden nahka on käsitelty siten, että ihon sähkö läpäisee sen. Käsittely tekee nahkasta hiukan mattapintaisen. Siksi nahkaa käytetäänkin vain kämmenpuolella - ei koko käsineessä. Joissakin malleissa kosketusnäytöllä toimivaa nahkaa on käytetty vain etusormen ja peukalon kohdalla.

Meillä on 100% tyytyväisyystakuu kosketusnäyttökäsineille. Jos käsineiden kosketusnäyttöominaisuus ei toimi, saat rahat takaisin tai toiset käsineet tilalle.

Laaja valikoima

Kosketusnäyttökäsineet on valmistettu etiopian karvalampaan nappanahasta. Karvalampaan nappanahka, niin sanotusti pintanahka, on luonnostaan ohutta, hyvin sileää ja kauniin kiiltävää. Läpivärjätty nahka säilyttää kirkkaan värinsä kauniina.

Lampaan nappanahka on ohuin käyttämistämme käsinenahoista, joten kaivattua lämpöä siihen tuo vuori. Vuori on käytännössä sormikas käsineen sisällä.

Käsineitä on lämpimällä neulosvuorilla sekä ylellisellä silkkivuorilla. Neulosvuorissa on käytetty villaa, cashmerea sekä niiden sekoitetta.

Käsineiden käytöikää pidentää tarjoamamme vuorinvaihtopalvelu. Nahka on kestävä materiaali, ja siihen verrattuna varsinkin neulosvuorit kuluvat nopeammin. Sen vuoksi käsineet on ommeltu niin, että vuorin voi tarvittaessa vaihtaa uuteen. Vuorinvaihtopalvelu toimii kivijalkaliikkeemme kautta. Lue lisää TÄSTÄ.

Hoito-ohjeet

Nahan kaunista käyttöikää voi pidentää hyvällä hoidolla. Käsineistä huolehtiminen on yksinkertaista. Vältä käsineen kastumista. Käytön jälkeen venytä käsineitä pituussuunnassa, jolloin käytön aikana muodostuneet rypyt ja painaumat suoristuvat. Säilytä käsineitä suoristettuina ilmavassa tilassa, jolloin käytön aikana muodostunut mahdollinen kosteus haihtuu. Käsineen nahassa olevat luonnolliset rasvat suojaavat nahkaa kuivumiselta, eikä nahanhoitoaineita tarvita, kun käsinettä on käytetty oikein.