Koko

Koko

Väri

Väri

Vyöt

Vyöt

Aktiiviset suodattimet

Vyöt | Suomessa valmistetut klassiset nahkavyöt

Oletko etsinyt ajatonta, laadukasta ja Suomessa valmistettua nahkavyötä? Enää ei tarvitse etsiä, täältä se löytyy!

Suomalaisesta naudannahasta vastuullisesti valmistettu tyylikäs nahkavyö sopii kaikkeen pukeutumiseen vuodesta toiseen.

Tyylikäs muotoilu

Pukeutumisen perustuotteisiin kuuluva nahkavyö on tyylillisesti kestävä tuote. Siksi kannattaa valita mahdollisimman laadukas vyö, joka vain paranee vuosien varrella. Klassinen nahkavyö sopii sekä miehille että naisille. Valikoimasta löytyy vöitä eri väreissä, leveyksissä ja pituuksissa.

Valmistettu Suomessa

Taitavien työntekijöiden käsissä syntyneet laatutuotteet on valmistettu huolellisesti moderneja tekniikoita hyödyntäen. Laadukkaat materiaalit ja hiotut yksityiskohdat takaavat tuotteen, joka ilahduttaa jokaisella käyttökerralla.

Suomalaista naudannahkaa - Vastuullisesti tuotettuna

Suomalainen naudannahka saadaan maidon- ja lihantuotannon sivutuotteena. Lehmät laiduntavat luonnossa, ja saavat pääravinnokseen nurmea eri muodoissaan. Nurmi ei kilpaile ruokakasvien kanssa, sillä laidunmaita on siellä, missä ruokakasvit eivät menesty. Suomessa nautoja ei ruokita soijalla, eikä niille syötetä antibiootteja varmuuden vuoksi.

Nahka on kasviparkittua, eli parkitseminen on tehty kasvipohjaisilla aineilla.

2021 MALLISTO NYT MYYNNISSÄ

Autenttinen tyyli, kestävät materiaalit ja vastuullinen tuotanto ovat koko malliston punainen lanka. Laajentuneessa mallistossamme on nyt saatavilla myös laadukkaita silkki-, villa- ja cashmerehuiveja sekä Suomessa valmistettuja nahkavöitä. Myös suuren suosion saaneita korttikotelolompakoita on jälleen saatavilla rajallinen erä.
Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto