Miesten ajokäsineet |

Miesten ajokäsineet

Aktiiviset suodattimet

Miesten ajokäsineet

Miksi käyttää ajokäsineitä?

Ajokäsineet antavat hyvän tuntuman ohjauspyörään. Perinteisesti ajohanskojen funktio on ollut tyylin lisäksi hyvin käytännöllinen. Varhaisissa autoissa suoja säältä ei ollut mainittava, joten käsineet suojasivat käsiä niin auringolta, sateelta ja viimalta sekä metallisen ratin kylmyydeltä. Myöhemmin nahkarattien yleistyessä käsineet suojasivat ohjauspyörää käsien lialta ja luonnollisilta rasvoilta. 

Tyyli. Ajokäsineet tuovat mieleen James Bondin, Steve McQueenin sekä Ryan Goslingin elokuvassa Drive. Ajokäsineet kohottavat ajokokemuksen sekä kuskin tyylin aivan uudelle tasolle.  Tarvitseeko meidän sanoa enempää?

Modernit ajokäsineet toimivat kosketusnäytöllä

Nykypäivänä ajokäsineiden vaatimukset ovat entisestään tiukentuneet. Käsineiden on oltava napakasti mutta kuitenkin mukavasti istuvat. Käsityönä laadukkaista nahoista valmistetut käsineet ovatkin kuin toinen iho. 

Modernien autojen kosketusnäytöt tuovat erityisen vaatimuksen ajohanskoillekin. Onneksi meiltä löytyy laaja valikoima kosketusnäytöllä toimivia ajokäsineitä! Kosketusnäyttöominaisuudella on 100% toimivuustakuu. Jos kosketusnäyttöominaisuus ei toimi, saat uudet käsineet tilalle. Takuu on voimassa vuoden.

Istuvuus, mukavuus ja kestävyys

Klassiset ajokäsineet ovat malliltaan sirot ja napakasti istuvat. Yli 100 käsityövaihetta sekä nahan leikkuu pöytäleikkausmenetelmällä takaavat hyvän istuvuuden käsineisiin. Luonnonmateriaalina nahka hengittää hyvin, joten ajokäsineitä on miellyttävä käyttää ympäri vuoden.

Oikeanlainen istuvuus ja laadukas luonnonmateriaali saavat aikaan miellyttävän tuntuman, jolloin käsineistä tulee kuin toinen iho.