Klassiset peccary-villisiannahkaiset mustat ajokäsineet, jossa rystysreiät ja painonapilla suljettava ranne.

Käsineiden ja nahkojen Rolls-Royce on Peccary-villisiasta käsityönä valmistettu klassikkokäsine. Täysin käsityönä valmistettu vuoriton nahkakäsine tuntuu iholla upean pehmeältä. Peccarynnahan kestävyys yhdistettynä pehmeään tuntumaan tekevät siitä aivan poikkeuksellisen nahan. Käsine muotoutuu kädessä juuri käyttäjän käteen sopivaksi ja parhaimmillaan tuo käyttäjälleen iloa vuosikausiksi.

+ 1 kuvaa lisää

Sauso GUSTAV
Peccary | Vuoriton | Black

279,00 €
Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 279,00 €.

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Klassiset peccary-villisiannahkaiset mustat ajokäsineet, jossa rystysreiät ja painonapilla suljettava ranne.

Käsineiden ja nahkojen Rolls-Royce on Peccary-villisiasta käsityönä valmistettu klassikkokäsine. Täysin käsityönä valmistettu vuoriton nahkakäsine tuntuu iholla upean pehmeältä. Peccarynnahan kestävyys yhdistettynä pehmeään tuntumaan tekevät siitä aivan poikkeuksellisen nahan. Käsine muotoutuu kädessä juuri käyttäjän käteen sopivaksi ja parhaimmillaan tuo käyttäjälleen iloa vuosikausiksi.

Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Mikonkatu 7, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Peccary-villisiannahkaa Peccary-villisiannahassa on ainutlaatuinen kuviointi, joka yhdessä nahan pehmeyden ja kestävyyden kanssa tekee siitä erinomaisen valinnan käsinemateriaaliksi ja jokaisesta käsineestä ainutlaatuisen.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen palautus Tarjoamme kaikille normaalihintaisille tuotteillemme aina ilmaisen palautuksen.

Huomioithan, että kampanjoiden aikana toimitusaika voi suurista tilausmääristä johtuen olla tavanomaista pidempi.
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

Miesten perinteiset ajokäsineet peccarynahasta.

 • Mustat ajohanskat
 • Peccary-villisiannahkaa
 • Vuoriton
 • Eurooppalaista käsityötä
 • Perinteikäs ajokäsinemalli.
 • Painonapilla suljettava ranne.
 • Lyhyt varsi. Käsineen varsi on noin 1,5 cm pitkä.

Peccary-käsineet ovat käsineiden aatelia niiden vertaamattoman kestävyyden ja pehmeyden ansiosta.

Ajokäsineen klassiseen muotoiluun kuuluu erottamattomasti aukot rystysille. Käsineet ovat vuorittomat, eli ne ovat hyvin kevyen tuntuiset kädessä. Villisiannahka on pehmeää ja hengittävää, ja käsineillä saa hyvän tuntuman auton ratista. Nahassa on lisäksi pieniä koristeperforointeja, jotka lisäävät käsineen hengittävyyttä entisestään.

Peccary-villisiannahka on luonnostaan paksua ja huokoista, ja se on hämmästyttävän kestävää. Peccary-villisiannahalle ominaista on pehmeän mattainen pinta. Tässä käsin ommellussa vuorittomassa käsineessä samettisen pehmeän nahan tuntee ihanasti iholla. 

Käsineet on ommeltu käsintikatulla vastasaumalla, eli sauma on niin ikään käsineen ulkopuolella. Tämä tekee käsineestä erityisen miellyttävän kädessä, sillä ihoa vasten on vain sileää ja pehmeää nahkaa, ei häiritseviä saumoja. 

Kämmenselässä on nahalla päällystetty painonappi, joka sulkee ranteen aukon. 

Jos haluat kestävät, klassisen kauniit ja täydellisesti istuvat kevyet nahkakäsineet, nämä sopivat juuri sinulle. Peccary- villisiannahasta valmistetut käsinommellut klassiset ajokäsineet sopivat täydellisesti autoiluun, koska niillä saa hyvän rattituntuman. Ajattoman tyylikäs käsine soveltuu myös kaupunkikäyttöön. Peccaryhanskat sopivat muun muassa pyöräilyyn ja veneilyyn, koska ne kestävät hyvin kulutusta.

Peccarynnahka kestää hyvin kulutusta ja patinoituu kauniisti ajan myötä, joten näistä käsineistä on iloa käyttäjälleen vuosikausiksi. Sen lisäksi, että peccarynnahka on täydellistä käsineitä varten, sen tekee arvokkaaksi sen rajallinen saatavuus. Peccarynnahka on peräisin Perusta, joka on ainoa maa, joka saa myydä tätä arvokasta nahkaa. Amatsonin viidakossa elävät alkuperäiskansaan kuuluvat yhteiskunnat metsästävät eläintä sen lihan vuoksi. CITES-suojellun eläimen metsästäminen on sallittua ainoastaan hengissä pysymisen vuoksi. Eli villisikaa ei metsästetä sen nahan vuoksi, nahka on ainoastaan sivutuote. Jokainen pari on uniikki, sillä villieläinten nahoissa näkyy myös eläimen elettyä elämää.

Nahan pinnassa näkyy myös hienosti nahan kaunis rakenne. Villieläimen nahasta valmistettujen käsineiden persoonalliseen luonteeseen kuuluvat pienet elämän jäljet, joten jokainen pari on uniikki. Aidon peccarynnahan tunnistaa helposti nahassa näkyvistä karvatupinrei'istä, jotka esiintyvät aina kolmen reiän ryhmissä. Nahan värissä voi aina esiintyä hiukan luonnollista vaihtelua eri parien välillä, eli käsineiden väri voi olla hiukan erilainen kuin kuvissa. Nahan arvokkuuden vuoksi villisiannahkakäsineiden valmistuksessa hyväksytään yleisesti pieniä kosmeettiset virheitä, kuten pieniä arpia. Ne eivät kuitenkaan vaikuta nahan kestävyyteen. Pienet kauneushaitat sallimalla voidaan arvokas nahka käyttää mahdollisimman hyvin hyödyksi.

Yli 100 huolellista käsityövaihetta ja laadukkaat materiaalit tekevät näistä käsineistä loistavan sijoituksen.

Käsineiden kuuluu istua alkuun hyvin napakasti, jotta ne muotoutuisivat juuri käyttäjän käteen sopivaksi. Tärkein työvaihe käsineiden istuvuuden määrittämisessä on nahan leikkaus. Käyttämällä vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käsineille saadaan oikea istuvuus. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta pois ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. Tällä varmistetaan se, että käsineet eivät pitkässäkään käytössä venähdä, vaan ne säilyttävät istuvuuden. Jokainen nahka käsitellään erikseen. Suhteellisen pienikokoisen villieläimen nahat ovat hyvin vikaisia, niissä on paljon elämänjälkiä ja jopa reikiä. Nahan leikkaus muistuttakin palapeliä, kun kokenut leikkuri etsii oikein soveltuvat kohdat nahasta kullekin käsineen osalle. Nahat pystytään onneksi hyödyntämään tarkoin, koska käsineissä on paljon pieniä osia sormien väleihin.


  Miten valitsen oikean kokoiset käsineet?

  Löytääksesi oikean koon, mittaa suurempi kätesi (yleensä kirjoituskätesi) sen leveimmästä kohtaa ilman peukaloa. Käden ympärysmitta mitataan hyvin napakasti käden ympäriltä. Vinkki: Jos sinulla ei ole mittanauhaa, voit käyttää narua. Mittaa narulla kädenympärys ja se jälkeen mittaa narun pituus viivottimella. Tämän mittaustuloksen avulla saat valittua kokotaulukosta oikean kokosi. (Kokotaulukko löytyy jokaiselta tuotesivulta.)

  Jos mitta jää kahden koon väliin, suosittelemme pyöristämään lähimpään puolikkaaseen tai täyteen kokoon. Pyöristäessä lähimpään kokoon, harkitse sormiesi pituutta ja käden mallia. Jos sinulla on pitkät sormet tai pidät kynsiäsi pitkinä, valitse isompi koko. Jos kätesi malli taas on enemmän leveä kuin pitkänmallinen, valitse pienempi koko - näin sormet eivät ole liian pitkät.

  Käsineen tulee istua alussa napakasti, sillä nahka venyy hieman käytössä ja muotoutuu käteesi ajan kuluessa. Käsineen ei siis kuulu olla "mukavan löysä" alkuun, vaan niin napakka, että kämmenen sivusta nipistämällä käsine irtoaa kämmenestä vain muutaman millin.

  Sormien päissä olisi hyvä olla muutaman millimetrin vara, sillä käsineen sormilla on tapana hiukan lyhentyä käytössä. Tätä lyhentymistä voi ehkäistä venyttelemällä käsineitä säännöllisesti pituussuunnassa. Käsineen vuori myöskin kuluu nopeammin jos kynnet kokoajan osuvat sormenpäihin.

  Perussääntönä voi pitää sormien pituutta: jos käsineen sormet ovat tarpeeksi pitkät, käsine saa olla vaikka miten napakka - se kyllä muotoutuu käytössä, jo muutaman käyttökerran jälkeen voit huomata eron. Hyvin pitkäsormisien käyttäjien kohdalla tämä ei peruslestisissä käsineissä toteudu, vaan heidän kannattaa valita joku pitkäsormisista malleistamme.

  Käsiä on erilaisia niin paljon kuin on erilaisia ihmisiäkin. Joskus hyvin pitkät tai lyhyet ihmiset eivät löydä perusmallistoista täydellisesti sopivia vaatteita saatika käsineitä. Täydellisesti istuvat käsineet saadaan silloin ainoastaan mittatilauksena. Lue lisää mittatilauskäsineistä.


Vastuullinen valinta

Ekologinen

Käsineiden valmistus käsityönä on luonnostaan hyvin taloudellista ja siten ekologista materiaalien käytön osalta. Leikkausvaiheessa leikkuri optimoi nahan kulutuksen siten, että leikkuujätettä syntyy minimaalisen vähän. Tähän tarkoitukseen käsineet ovat erinomainen tuote, sillä niissä on paljon pieniä osia (sormenvälit, peukalot, ranteen kanttaus), joihin voidaan käyttää hyvinkin pienet nahanpalaset. Hienolaatuisen aniliininahan luonnollinen tuntuma säilyy rumpuvärjäyksen ansiosta, eli nahan päälle ei ruiskuteta halpatuotannolle tyypillisiä kemikaaleja. Materiaalien valmistuksessa käytetyt vedet puhdistetaan jo tehtaalla. Ekologisten seikkojen huomioiminen on meille tärkeää tuotannon ja toiminnan joka vaiheessa. Esimerkiksi tuotelaput valmistetaan FSC-setrifioidusta kartongista käsinetehtaamme naapuritehtaassa, jolloin myös kuljetuksen hiilijalanjälki on minimaalinen.

Eettinen

Käsineemme valmistetaan käsityönä Unkarissa kauniissa Pecs-nimisessä kaupungissa, joka on maailman laatukäsineiden valmistuksen osaamisen keskus. Käsineiden valmistus on erittäin arvostettu käsityöala, ja alansa parhaiden käsinevalmistajien työolot ovat kunnossa ja EU-lakien mukaiset. Käytämme ainoastaan nahkaa, joka saadaan ruokatuotannon sivutuotteena (kuten lammas) ja/tai kannanhallinnan seurauksena (kuten hirvi). Tarhattujen eläinten turkiksia emme käytä. Meille prioriteettina on valmistaa laadukkaita ja pitkäikäisiä asusteita. Seuraamme kuitenkin tarkasti myös vegaanisten materiaalien kenttää, ja tulevaisuudessa saattaakin olla mahdollista valmistaa vegaanisia käsineitä. Materiaalit hankitaan luotettavilta yhteistyökumppaneilta, jolloin tuotantoketjun vaiheet ovat tiedossa.

Kestävä

Kestävistä materiaaleista ja huolellisella käsityöllä valmistetut käsineet kestävät käytössä pitkään. Kannustamme tuotteidemme mahdollisimman pitkäaikaiseen käyttöön, ja opastammekin käsineiden huollossa ja korjauksessa. Esimerkiksi käsineiden luonnonkuituiset vuorit on mahdollista vaihtaa, mikä lisää käsineiden käyttöikää entisestään. Vuorinvaihto- ja käsineiden korjauspalvelu toimivat myymälämme kautta. Kestävyyteen liittyy lisäksi tyylin ja muotoilun kestävyys. Klassisena asusteena käsineet eivät ole kiinni sesongeittain vaihtuvissa trendeissä, vaan käsineet palvelevat käyttäjänsä pukeutumista koko niiden elinkaaren ajan.

Arvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

create Ole ensimmäinen tuotearvostelija!
Arvioi meidät Googlessa Miten onnistuimme palvelemaan sinua? Asioit sitten verkossa tai myymälässämme niin kerro kokemuksistasi Googlessa.

Arvostele tuote

Osallistu
arvontaan

Tilaamalla uutiskirjeen olet mukana Sauson lahjakortin arvonnassa.
Osallistu tästä