−20%

Käsineiden vuori rikki? Sormessa reikä? Hanskojen rikkoutunut vuori ei vielä välttämättä tarkoita niiden elinkaaren päättymistä.

Vuorinvaihtopalvelumme avulla Sauso-käsineesi saavat uuden vuorin ja lisää mukavia käyttövuosia.

+ 1 kuvaa lisää

Palvelu: Vuorinvaihto

49,00 €
39,20 €Säästä 20%

Kokotaulukko

Käsineiden vuori rikki? Sormessa reikä? Hanskojen rikkoutunut vuori ei vielä välttämättä tarkoita niiden elinkaaren päättymistä.

Vuorinvaihtopalvelumme avulla Sauso-käsineesi saavat uuden vuorin ja lisää mukavia käyttövuosia.

100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Nahka kestää kulutusta paremmin kuin vuori, joten yleensä vuori on ensimmäiseksi rikkoutuva osa käsineistä. Monet kysyvätkin meiltä, kannattaako käsineiden vuoria vaihtaa. Jos käsineiden nahka on ehjää, ja halua käsineiden käyttöön löytyy, saa vuorinvaihdon avulla omiin käsiin jo hyvin muotoutuneille käsineille mukavasti lisäaikaa. Käsineet ovat myös huomattavasti mukavammat ja lämpimämmät, kun sormet eivät hakeudu rikkoutuneen vuorin reikiin.

Vanhat mutta ehjät nahkakäsineet kannattaa siis huoltaa ja lopulta siirtää siististä kaupunkikäytöstä toisenlaiseen käyttötarkoitukseen, kuten autoon huolto-, tankkaus ja lumenputsauskäsineiksi tai koiranulkoilutukseen. Vuorinvaihto- ja korjauspalvelu on käytössä vain Sauso-käsineille eli muiden valmistajien käsineitä emme korjaa.

Vuorinvaihtopalvelun voi hyödyntää kivijalkaliikkeessämme tai verkkokaupan ja postin kautta. Jos tuotte käsineet myymälään, käy maksun suorittaminen kätevästi samalla. Maksu suoritetaan ennen vuorinvaihdon toteuttamista. Myymälämme sijaitsee Helsingin ytimessä, Eerikinkatu 1:ssä.

Vuorinvaihtopalvelu toimii postitse seuraavalla tavalla: (Vain Suomessa)

1. Tilaus verkkokaupassa. Valitkaa alasvetolaatikosta haluamanne vuorimateriaali ja lisätkää tuote ostoskoriin. Viimeistelkää ostos. Saatte ostoksesta tilausnumeron.

2. Käsineiden paketointi ja toimitus. Toimitus käy helposti ja ilmaiseksi, kun käytätte Postin asiakastunnustamme.

 • Pakatkaa käsineet mihin tahansa lähettämiseen soveltuvaan pakkaukseen, joka suojaa tuotetta.
 • Liittäkää pakettiin mukaan lomake, josta ilmenee seuraavat tiedot: Tilausnumero, nimi, yhteystiedot (puhelinnumero, sähköposti, postiosoite).
 • Kun olette paketoineet käsineet pakettiin ja lisänneet sinne tarvittavat tiedot, voitte mennä mihin tahansa postitoimipisteeseen. Kassalla ilmoittakaa, että kyseessä on SAUSO.COM asiakaspalautus. Voitte myös käyttää palautusasiakastunnustamme (659228). Tällöin postitoimihenkilö ottaa pakettisi vastaan ja tulostaa kuitin. Säilyttäkää saamanne kuitti. Jos ette tarvitse palautuksesta kuittia ja palautettava lähetys on pienempi kuin kirjeen maksimikoko (3 x 25 x 35,3 cm, 2 kg), voitte jättää lähetyksen kirjelaatikkoon. Kirjoittakaa lähetyksen päälle asiakaspalautustunnuksemme (659228), palautusosoite ja teksti ”ASIAKASPALAUTUS”.

3. Vuorinvaihto. Käsineet lähetetään meiltä tehtaalle, jossa käsineompelija irrottaa vanhan vuorin ja ompelee uuden vuorin käsineisiin.

Ekologisista syistä keräämme aina samaan lähetykseen useat käsineet, emme siis lähetä yksittäisiä käsineitä tehtaalle. Lähetys tehtaalle lähtee meiltä säännöllisesti. Valmiit käsineet lähetetään meille tavallisten toimitusten yhteydessä. Tällä tavoin vähenämme palvelun hiilijalanjälkeä.

4. Saatte ilmoituksen, kun käsineet ovat valmiit noudettavaksi myymälästä tai jos valitsitte toimituksen Postilla, saatte paketin seurantatunnuksen. Postituksessa kestää tavallisesti 1-4 arkipäivää.

Vuorinvaihdossa kestää kokonaisuutena n. 4-10 viikkoa. Palvelun kesto vaihtelee hiukan sesongista riippuen. Kestoon vaikuttaa tehtaan ruuhkaisuus, kuljetus- ja käsittelyajat.

Suosittelemmekin vuorinvaihdon tekemistä käsineiden käyttösesongin ulkopuolella tai vaihtokäsineiden hankkimista, jotta vuorinvaihdosta palautuvia käsineitä ei tarvitse odottaa sormet palellen. On muutenkin viisasta hankkia parit saman käyttösesongin käsineet, sillä nahalle tekee saada välillä lepopäiviä. Näin käsineistä on iloa entistä pidemmäksi aikaa!


  Vanhojen Sauso-käsineiden vuori on rikkoutunut, voiko sen vaihtaa?

  Kyllä! Käsineet on ommeltu niin, että vuori on vaihdettavissa. Usein neulosvuori kuluukin käytössä nahkaa nopeammin, joten vuorinvaihto pidentää käsineiden käyttöikää.

  Monet kysyvätkin meiltä, kannattaako käsineiden vuoria vaihtaa. Jos käsineiden nahka on ehjää, ja halua käsineiden käyttöön löytyy, saa vuorinvaihdon avulla omiin käsiin jo hyvin muotoutuneille käsineille mukavasti lisäaikaa. Käsineet ovat myös huomattavasti mukavammat ja lämpimämmät, kun sormet eivät hakeudu rikkoutuneen vuorin reikiin.

  Vanhat mutta ehjät nahkakäsineet kannattaa siis huoltaa ja lopulta siirtää siististä kaupunkikäytöstä toisenlaiseen käyttötarkoitukseen, kuten autoon huolto-, tankkaus ja lumenputsauskäsineiksi tai koiranulkoilutukseen.

  Vuorinvaihto- ja korjauspalvelu on käytössä vain Sauso-käsineille eli muiden valmistajien käsineitä emme korjaa.


  Miten vuorinvaihtopalvelu toimii?

  Vuorinvaihtopalvelun voi hyödyntää kivijalkaliikkeessämme tai verkkokaupan ja postin kautta.

  Jos tuotte käsineet myymälään, käy maksun suorittaminen kätevästi samalla. Maksu suoritetaan ennen vuorinvaihdon toteuttamista. Myymälämme sijaitsee Helsingin ytimessä, Eerikinkatu 1:ssä.

  Palvelun voi myös maksaa verkkokaupassa ja käsineet toimittaa ilmaiseksi Postin kautta. (klikkaa tästä)

  Käsineet lähetetään sitten tehtaalle, jossa käsineompelijat irrottavat vanhan vuorin ja ompelevat uuden vuorin käsineeseen kiinni. Saatte ilmoituksen, kun käsineet ovat valmiit noudettavaksi/toimitettavaksi.


  Kuinka kauan vuorinvaihdossa kestää?

  Vuorinvaihtopalvelussa kestää kokonaisuudessaan tavallisesti 3-7 viikkoa, mutta kiireaikaan 4-10 viikkoa. Kestoon vaikuttaa tehtaan ruuhkaisuus, kuljetus- ja käsittelyajat. Suosittelemmekin vuorinvaihdon tekemistä sesongin ulkopuolella tai vaihtokäsineiden hankkimista, jotta vuorinvaihdosta palautuvia käsineitä ei tarvitse odottaa sormet palellen.


Arvostelut

5 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

create Arvostele tuote
Arvioi meidät Googlessa Miten onnistuimme palvelemaan sinua? Asioit sitten verkossa tai myymälässämme niin kerro kokemuksistasi Googlessa.
Kirjoittaja: 2022-09-07

Hanskat tuntuu melkein kuin uusilta vuorinvaihdon jälkeen! Kesti reilun kk saada hanskat takaisin käyttöön mutta hankin vaihtokäsineet tilalle niin ei ollut mikään ongelma.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto