Klassisen kaunis ajokäsine samettisen pehmeästä suomalaisesta poromokasta.

+ 2 kuvaa lisää

EVA Reindeer suede TAUPE Unlined

EVA-Reindeer suede-TAUPE-Unlined-6
145,00 €

Kokotaulukko

Tuote saatavilla eri vaihtoehdoilla

Klassisen kaunis ajokäsine samettisen pehmeästä suomalaisesta poromokasta.

Suomalaisen poron mokkanahka Suomalaisen poron mokkaa eli nahkakerroksen alempi puolisko. Poronnahka on luonnostaan ohutta, mutta hyvin kestävää. Poromokka on hyvin ylellisen tuntuista. Poromokan kaunis, pehmeä pinta on myös luonnostaan hiukan vettä hylkivää - se on todellinen pohjolan luksustuote.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share
 • Suomalaista poromokkaa
 • Vuoriton
 • Driver- malli
 • Varren pituus 1"" (n. 2,5, cm)
 • Kämmenselässä painonappikiinnitys
 • Ympäri käsinettä koristeperforointeja
 • Step-sauma
 • Koneommeltu käsityönä
 • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä
 • Valmistettu Euroopassa
 • Käsityötä alusta loppuun

Laadukas poromokka tuo käsineeseen ihanan luksustuntuman. Nahka on materiaalina pehmeää, hengittävää, ohutta ja kuitenkin erittäin kestävää. Se luonnostaan hylkii likaa ja kosteutta ja siksi kestää hyvin kaikenlaiset sääolosuhteet. Käsine on vuoriton ja nahka tuntuu ihanan silkkiseltä kädessä – kuin toinen iho!
Kämmenselässä on ajokäsineeseen tyypillinen painonappi kiinnitys, joka lisää käsineen napakkaa istuvuutta ranteessa. Varren pituus on n. 2,5 cm eli se peittää hyvin ranteen. Käsine on käsin koneommeltu käyttäen sisäsaumaa, joka tekee käsineestä ihanan siron kädessä., Ympäri käsinettä on perforointikoristereikiä, jotka myös lisäävät käsineen hengittävyyttä.
Käsineet ovat alusta asti käsin tehdyt ja niiden valmistuksessa on käytetty perinteistä pöytäleikkausmenetelmää. Siinä ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta pois ja jätetään sille varaa muotoutua käyttäjänsä käteen. Tämä menetelmä takaa täydellisen istuvuuden eikä käsine pitkänkään käytön jälkeen venähdä.


Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2020-10-21

Laadukas materiaali ja hyvä istuvuus!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote: