Viehättävä ajokäsine malli, joka sopii niin ajamiseen kuin arkeenkin. Värillinen reuna tuo käsineeseen persoonallisen silauksen. Käsine toimii kosketusnäytöllä.

PIPSA Lambnappa BLACK/PINK Unlined

PIPSA-Lambnappa-BLACK/PINK-Unlined-6
119,00 €

Kokotaulukko

Tuote saatavilla eri vaihtoehdoilla

Viehättävä ajokäsine malli, joka sopii niin ajamiseen kuin arkeenkin. Värillinen reuna tuo käsineeseen persoonallisen silauksen. Käsine toimii kosketusnäytöllä.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

 • Karvalampaan nappa
 • Etioppialaista karvalammasta
 • Vuoriton
 • Varren pituus 1" (n. 2,5cm)
 • Driver-malli
 • Kämmenen puolella kosketusnäyttöominaisuus
 • Painonappi kiinnitys
 • Koriste perforointeja
 • Step-sauma
 • Koneommeltu käsityönä
 • Valmistettu pöytäleikkaus menetelmällä
 • Valmistettu Euroopassa
 • Käsityönä valmistettu alusta loppuun saakka

Varsi on n. 2,5 cm pitkä ja se ulottuu ranteeseen asti. Käsine on vuoriton joten, ajamiseen jää hyvä ajotuntuma. Käsineessä on piste perforointia, mikä tekee siitä hengittävämmän.  Etiopialaisen karvalampaan nappa on pehmeää ja joustavaa, joten se muotoutuu käyttäjänsä käteen. Tälle nappanahalle on myös ominaista kauniin kiiltävä pinta.

Käsineet on ommeltu käsityönä ompelukoneella ja saumatyyppi on step-sauma. Step-sauma on erittäin haastava saumatyyppi ja sen osaavat vain parhaat ompelijat.

Käyttämällä vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käsineille saadaan oikea istuvuus. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta käsin pois ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. Tällä varmistetaan myös se, että käsineet eivät pitkässäkään käytössä venähdä, vaan ne säilyttävät istuvuuden. Nahkat myös hyödynnetään mahdollisimman tarkoin, jotta materiaalia ei mene hukkaan.


Reviews

4 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2020-10-06

Yksi tähti miinusta, koska sormiosat minulle liian kapeat ja pitkät.<br /> Tilasin myös pojalle vast. miesten mallin.<br /> Hyvä design..kaunis.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote