Klassiset ajokäsine-malliset käsineet ylellisestä peccary-villisiannahasta. Käsityönä valmistetut käsineet ovat samettisen pehmeät iholla.

+ 4 kuvaa lisää
+ 7 kuvaa lisää

Sylvia Peccary RED/BLACK Unlined

Sylvia-Peccary-RED/BLACK-Unlined-6
229,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Klassiset ajokäsine-malliset käsineet ylellisestä peccary-villisiannahasta. Käsityönä valmistetut käsineet ovat samettisen pehmeät iholla.

Peccary-villisiannahkaa Peccary-villisiannahassa on ainutlaatuinen kuviointi, joka yhdessä nahan pehmeyden ja kestävyyden kanssa tekee siitä erinomaisen valinnan käsinemateriaaliksi ja jokaisesta käsineestä ainutlaatuisen.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

 • Peccary-villisian nahka
 • Nahan alkuperämaa on Peru
 • Nahka saadaan sivutuotteena elintarviketeollisuudesta
 • Driver-malli
 • Vuoriton
 • Varren pituus 0,6" (n. 1,5cm)
 • Aukot rystysten kohdalla
 • Käsinommeltu
 • Vastasauma
 • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä
 • Valmistettu Euroopassa
 • Käsityönä valmistettu alusta loppuun saakka

Peccary- villisiannahasta valmistetut käsinommellut klassiset ajokäsineet sopivat kaikenlaisiin tarkoituksiin. Ne sopivat myös täydellisesti autoiluun, koska niillä saa hyvän rattituntuman. Perforaatiot pitävät käsineen hyvin ilmastoituna myös lämpimälläkin kelillä. 

Kämmenselässä on painonappi, joka lisää istuvuutta ranteessa. Käsineessä on myös perinteiset rystysaukot ja ympäri käsinettä on perforointikoristereikiä, jotka tuovat käsineeseen lisähengittävyyttä. 

Peccary-villisiannahka on luonnostaan paksua ja huokoista, joten se eristää hyvin lämpöä. Peccary-villisiannahalle ominaista on kaunis mattainen pinta. Samettisen pehmeässä nahassa on peccarylle tyypilliset karvatuppojen jättämät kuvioinnit - kolme vierekkäistä pientä pistettä. Villieläimen nahasta valmistettujen käsineiden persoonalliseen luonteeseen kuuluu myös pienet elämän jäljet, joten jokainen pari on uniikki. Peccarynnahka kestää hyvin kulutusta ja patinoituu kauniisti ajan myötä, joten näistä käsineistä on iloa käyttäjälleen vuosikausiksi. 

Nämä käsineet sopivat monenlaiseen käyttöön - muun muassa pyöräilyyn ja veneilyyn, koska ne kestävät hyvin kovempaakin käyttöä. Malli on kuitenkin niin tyylikäs, että se soveltuu myös kaupunkikäyttöön. 

Nahka kestää käytössä jopa vuosia ja se patinoituu kauniisti ajan myötä. Näistä käsineistä on tosiaan käyttäjälleen iloa moniksi vuosiksi!

Käsineet on valmistettu perinteisellä pöytäleikkausmenetelmällä. Tämä takaa hyvän istuvuuden, koska ylimääräinen venyvyys on venytetty käsin pois nahasta, mutta siihen on kuitenkin jätetty varaa muotoutua käyttäjän käteen.

Villieläimen nahasta valmistettujen käsineiden persoonalliseen luonteeseen kuuluu pienet elämän jäljet, joten jokainen pari on todella uniikki.


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote: