−20%

Klassiset ajokäsineet peccaryvillisiannahkasta. Valmistettu käsityönä.

+ 1 kuvaa lisää
+ 4 kuvaa lisää

Sylvia Peccary OATMEAL/BROWN Unlined

Sylvia-Peccary-OATMEAL/BROWN-Unlined-8
259,00 €
207,20 €Säästä 20%

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Klassiset ajokäsineet peccaryvillisiannahkasta. Valmistettu käsityönä.

Peccary-villisiannahkaa Peccary-villisiannahassa on ainutlaatuinen kuviointi, joka yhdessä nahan pehmeyden ja kestävyyden kanssa tekee siitä erinomaisen valinnan käsinemateriaaliksi ja jokaisesta käsineestä ainutlaatuisen.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

Peccary- villisiannahasta valmistetut käsinommellut klassiset ajokäsineet sopivat kaikenlaisiin tarkoituksiin. Ne sopivat muun muassa pyöräilyyn ja veneilyyn, koska ne kestävät hyvin kovempaakin käyttöä. Ne sopivat myös täydellisesti autoiluun, koska niillä saa hyvän rattituntuman. Tyylikäs ja klassinen malli soveltuu myös kaupunkikäyttöön.

Peccary-villisiannahka on materiaalina paksua, hengittävää ja huokoista ja on siitä syystä myös pehmeää ja se pitää hyvin lämpöäkin. Vuorittomassa käsineessä samettisen pehmeän nahan tuntee paremmin iholla, joka tekee tästä käsineestä eritäin miellyttävän kädessä. Nahka on mattapintaista ja hieman rakeista, johtuen villieläimen rykelmissä kasvavista karvatupoista. Nahka kestää käytössä jopa vuosikausia ja se patinoituu kauniisti ajan myötä. Näistä käsineistä on tosiaan käyttäjälleen iloa moniksi vuosiksi!

Kämmenselässä on painonappi, joka lisää istuvuutta ranteessa. Käsineessä on myös perinteiset rystysaukot ja ympäri käsinettä on perforointikoristereikiä, jotka tuovat käsineeseen lämpiminä vuodenaikoina tarvittavaa hengittävyyttä.

Käsineet ovat valmistettu perinteisellä pöytäleikkausmenetelmällä. Tämä takaa hyvän istuvuuden, koska ylimääräinen venyvyys on venytetty käsin pois nahasta, mutta siihen on kuitenkin jätetty varaa muotoutua käyttäjän käteen.

Villieläimen nahasta valmistettujen käsineiden persoonalliseen luonteeseen kuuluu pienet elämän jäljet, joten jokainen pari on uniikki.

 • Peccary-villisian nahka
 • Nahan alkuperämaa: Peru
 • Nahka saadaan elintarviketuotannon sivutuotteena
 • Driver-malli
 • Vuoriton
 • Varren pituus 0,6" (n. 1,5cm)
 • Aukot rystysten kohdalla
 • Käsinommeltu
 • Vastasauma
 • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä
 • Eurooppalaista käsityötä

  Miten valitsen oikean kokoiset käsineet?

  Löytääksesi oikean koon, mittaa suurempi kätesi (yleensä kirjoituskätesi) sen leveimmästä kohtaa ilman peukaloa. Käden ympärysmitta mitataan hyvin napakasti käden ympäriltä. Vinkki: Jos sinulla ei ole mittanauhaa, voit käyttää narua. Mittaa narulla kädenympärys ja se jälkeen mittaa narun pituus viivottimella. Tämän mittaustuloksen avulla saat valittua kokotaulukosta oikean kokosi. (Kokotaulukko löytyy jokaiselta tuotesivulta.)

  Jos mitta jää kahden koon väliin, suosittelemme pyöristämään lähimpään puolikkaaseen tai täyteen kokoon. Pyöristäessä lähimpään kokoon, harkitse sormiesi pituutta ja käden mallia. Jos sinulla on pitkät sormet tai pidät kynsiäsi pitkinä, valitse isompi koko. Jos kätesi malli taas on enemmän leveä kuin pitkänmallinen, valitse pienempi koko - näin sormet eivät ole liian pitkät.

  Käsineen tulee istua alussa napakasti, sillä nahka venyy hieman käytössä ja muotoutuu käteesi ajan kuluessa. Käsineen ei siis kuulu olla "mukavan löysä" alkuun, vaan niin napakka, että kämmenen sivusta nipistämällä käsine irtoaa kämmenestä vain muutaman millin.

  Sormien päissä olisi hyvä olla muutaman millimetrin vara, sillä käsineen sormilla on tapana hiukan lyhentyä käytössä. Tätä lyhentymistä voi ehkäistä venyttelemällä käsineitä säännöllisesti pituussuunnassa. Käsineen vuori myöskin kuluu nopeammin jos kynnet kokoajan osuvat sormenpäihin.

  Perussääntönä voi pitää sormien pituutta: jos käsineen sormet ovat tarpeeksi pitkät, käsine saa olla vaikka miten napakka - se kyllä muotoutuu käytössä, jo muutaman käyttökerran jälkeen voit huomata eron. Hyvin pitkäsormisien käyttäjien kohdalla tämä ei peruslestisissä käsineissä toteudu, vaan heidän kannattaa valita joku pitkäsormisista malleistamme.

  Käsiä on erilaisia niin paljon kuin on erilaisia ihmisiäkin. Joskus hyvin pitkät tai lyhyet ihmiset eivät löydä perusmallistoista täydellisesti sopivia vaatteita saatika käsineitä. Täydellisesti istuvat käsineet saadaan silloin ainoastaan mittatilauksena. Lue lisää mittatilauskäsineistä.


Arvostelut

4.7 /5


Yhteensä 3 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

create Arvostele tuote
Arvioi meidät Googlessa Miten onnistuimme palvelemaan sinua? Asioit sitten verkossa tai myymälässämme niin kerro kokemuksistasi Googlessa.
Kirjoittaja: 2022-02-26

Tyylikäs ajokäsinemalli, joka istuu hyvin ja napakasti käteen. Nahka on uskomattoman pehmeää ja hengittävää! Olen totaalisesti rakastunut näihin ja ovat olleet käytössä niin kaupungilla kuin autoa ajaessakin.

Kirjoittaja: 2021-04-04

Kauniit, urheilulliset käsineet ihanan pehmeää nahkaa. Kun koko oikea, istuvat kuin toinen iho. Ainoa miinus siitä, että väri ei vastaa nettisivulla olevia kuvia, joissa väri on kauniin vaalea. Jos väri olisi puhtaan vaalea (ei siis kellertävä beige) olisivat aivan täydelliset.

Kirjoittaja: 2021-01-03

5/5 röhkis suosittlene!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote

Muut värit

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto