Perinteet ja nykyaika yhdistyvät näissä neulosselkäisissä käsineissä, jotka toimivat kosketusnäytöllä. Ohuen nahan ja kudotun puuvillan yhdistelmä on ihanteellinen lämpimän sään käsineisiin sekä ajokäsineiksi.

+ 3 kuvaa lisää
+ 6 kuvaa lisää

IIVO Kosketusnäyttökäsine COLONIALE/NATURAL Unlined

IIVO TS-Knit/Hairsheepnappa-Unlined-NATURAL/COLONIALE-7
129,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Perinteet ja nykyaika yhdistyvät näissä neulosselkäisissä käsineissä, jotka toimivat kosketusnäytöllä. Ohuen nahan ja kudotun puuvillan yhdistelmä on ihanteellinen lämpimän sään käsineisiin sekä ajokäsineiksi.

100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

 • Neulosselkäiset nahkakäsineet
 • Kämmenselässä 100% puuvillaneulos
 • Kämmenen puolella Etiopialaisen karvalampaan aniliininappanahkaa
 • Nahka saadaan sivutuotteena elintarviketeollisuudesta
 • Vuoriton
 • Kosketusnäyttöominaisuus
 • Keskihalkio kämmenselän ranteen kohdalla
 • Sisäsauma
 • Koneommeltu käsityönä
 • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä Unkarissa

Tässä käsineessä yhdistyvät klassisuus ja nykyaika. Tällaista käsinettä tulee hakemaan niin vanhempi kuin nuorempi sukupolvi. Neulottu kämmenselkä on taidokasta ja laadukasta puuvillaista kudosta. Kosketusnäyttöominaisuus tekee käsineistä helpot ja käytännölliset, kun niitä ei tarvitse riisua puhelimen ja muiden kosketusnäyttöjen käyttämistä varten.

Kämmenen puolella Etiopialaisen karvalampaan aniliininappanahkaa. Mallissa on leikitelty tyylikkäillä leikkauksilla, jotka tuovat käsineeseen sporttistakin ilmettä. Karvalammasta on lisätty myös koristamaan kämmenselän ranneosuutta, johon on lisätty keskihalkio – tämä tuo käsineeseen niin lisäistuvuutta kuin tyylikkään yksityiskohdan. Tämän ansiosta isompikin kello mahtuu näkyvästi ranteeseen.

Tämä on vuoriton käsine, jossa voit tuntea miellyttävän nahan ja keveän puuvillan ihoasi vasten. Vuoriton käsine on hyvin hengittävä, joten se sopii erityisen hyvin lämpimille keleille sekä ajokäsineeksi.

Käyttämällä vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käsineille saadaan oikea istuvuus. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta pois ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. Tällä varmistetaan se, että käsineet eivät pitkässäkään käytössä venähdä, vaan ne säilyttävät istuvuuden.
Nahat hyödynnetään mahdollisimman tarkoin, jotta arvokasta materiaalia ei menisi hukkaan. Tähän käsineet ovat kiitollinen tuote, sillä käsineissä on luonnostaan paljon pieniä osia kuten sormien välit.

Valitse napakasti istuva käsine. Nahka muotoutuu leveyssuunnassa käytössä sopivaksi. Näin pääset nauttimaan hyvin istuvista käsineistä mahdollisimman pitkään.

Huom. Jotkut paksulla panssarilasilla suojatut näytöt eivät toimi käsineiden kanssa.


  Miten valitsen oikean kokoiset käsineet?

  Löytääksesi oikean koon, mittaa suurempi kätesi (yleensä kirjoituskätesi) sen leveimmästä kohtaa ilman peukaloa. Käden ympärysmitta mitataan hyvin napakasti käden ympäriltä. Vinkki: Jos sinulla ei ole mittanauhaa, voit käyttää narua. Mittaa narulla kädenympärys ja se jälkeen mittaa narun pituus viivottimella. Tämän mittaustuloksen avulla saat valittua kokotaulukosta oikean kokosi. (Kokotaulukko löytyy jokaiselta tuotesivulta.)

  Jos mitta jää kahden koon väliin, suosittelemme pyöristämään lähimpään puolikkaaseen tai täyteen kokoon. Pyöristäessä lähimpään kokoon, harkitse sormiesi pituutta ja käden mallia. Jos sinulla on pitkät sormet tai pidät kynsiäsi pitkinä, valitse isompi koko. Jos kätesi malli taas on enemmän leveä kuin pitkänmallinen, valitse pienempi koko - näin sormet eivät ole liian pitkät.

  Käsineen tulee istua alussa napakasti, sillä nahka venyy hieman käytössä ja muotoutuu käteesi ajan kuluessa. Käsineen ei siis kuulu olla "mukavan löysä" alkuun, vaan niin napakka, että kämmenen sivusta nipistämällä käsine irtoaa kämmenestä vain muutaman millin.

  Sormien päissä olisi hyvä olla muutaman millimetrin vara, sillä käsineen sormilla on tapana hiukan lyhentyä käytössä. Tätä lyhentymistä voi ehkäistä venyttelemällä käsineitä säännöllisesti pituussuunnassa. Käsineen vuori myöskin kuluu nopeammin jos kynnet kokoajan osuvat sormenpäihin.

  Perussääntönä voi pitää sormien pituutta: jos käsineen sormet ovat tarpeeksi pitkät, käsine saa olla vaikka miten napakka - se kyllä muotoutuu käytössä, jo muutaman käyttökerran jälkeen voit huomata eron. Hyvin pitkäsormisien käyttäjien kohdalla tämä ei peruslestisissä käsineissä toteudu, vaan heidän kannattaa valita joku pitkäsormisista malleistamme.

  Käsiä on erilaisia niin paljon kuin on erilaisia ihmisiäkin. Joskus hyvin pitkät tai lyhyet ihmiset eivät löydä perusmallistoista täydellisesti sopivia vaatteita saatika käsineitä. Täydellisesti istuvat käsineet saadaan silloin ainoastaan mittatilauksena. Lue lisää mittatilauskäsineistä.


Arvostelut

4.5 /5


Yhteensä 2 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

create Arvostele tuote
Arvioi meidät Googlessa Miten onnistuimme palvelemaan sinua? Asioit sitten verkossa tai myymälässämme niin kerro kokemuksistasi Googlessa.
Kirjoittaja: 2022-03-28

Ranteesta aika kapea, eli alkuun pukemiseen piti käyttää vähän enemmän aikaa mitä vanhojen hanskojen kanssa. Mutta hyvältä näyttävät ja tuntuvat. Varmaan löystyy ajan kuluessa tuo rannekin.

Kirjoittaja: 2022-03-28

Eiralaisen kansallisasu

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote

Muut värit

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto