Upeat näyttävät pitkät käsineet! Pehmeästä Etiopian karvalampaan nahasta valmistetut käsineet tuovat eleganttia tyyliä juhliin ja miksei arkeenkin. Nahka on ohutta ja joustavaa, joten se muotoutuu ihanasti käteen. Nahalle on myös ominaista sen kaunis kiiltävä pinta. 

Sauso RUUT
Hairsheep | Silk | Black

€259.00
Check the lowest price The current campaign price is valid until further notice.
The lowest price of the product in the last 30 days was €259.00.

Size guide

Last items in stock

Upeat näyttävät pitkät käsineet!
Pehmeästä Etiopian karvalampaan nahasta valmistetut käsineet tuovat eleganttia tyyliä juhliin ja miksei arkeenkin. Nahka on ohutta ja joustavaa, joten se muotoutuu ihanasti käteen. Nahalle on myös ominaista sen kaunis kiiltävä pinta. 

Available in our store These gloves are also available for pickup! Welcome to try out in our store: Mikonkatu 7, 00100 Helsinki
See opening hours >
100% hand made All gloves are 100% hand made and go through 100 production stages. Inspection is done manually to ensure flawless quality.
Read more about manufacturing process >
Try at home All products have 30 days return policy.
Fast shipping and easy returns Shipping worldwide. Delivery time is usually within a week of ordering.

During special campaigns, delivery times may be longer than usual due to high order volumes.
Since 1929 The history of manufacturing Sauso gloves is strongly linked to the history of the Sauso family. Svante Sauso, the great grandfather of Sakari Sauso, got his glove manufacturing skills from the greatest German glove manufacturers and established factory to Järvenpää, Finland in 1929. After Svante his son Arno took over the management of the company and from him the company was passed on to the third generation of Sauso that is represented by Sakari Sauso.
Learn about our history >
Share share

Upeat näyttävät pitkät käsineet!
Pehmeästä Etiopian karvalampaan nahasta valmistetut käsineet tuovat eleganttia tyyliä juhliin ja miksei arkeenkin. Nahka on ohutta ja joustavaa, joten se muotoutuu ihanasti käteen. Nahalle on myös ominaista sen kaunis kiiltävä pinta.
Käsineessä on pehmeä luonnonsilkkivuori, joka on materiaalina hengittävää ja kestävää. Silkki on lujuudestaan huolimatta unelman kevyt, joten se sopii hyvin kevyempiin käsineisiin. Se pitää hyvin lämpöä, mutta se tuntuu kuitenkin viileältä iholla. Tästä syystä se soveltuu mainiosti myös viileämpiin säihin.
Käsine on koristelultaan yksinkertainen, joka tekee siitä klassisen kauniin. Varren pituus on n. 30 cm eli se ulottuu hyvin kyynärpään ylitse. Pituutensa vuoksi käsine menee loistavasti myös leveähihaisten takkien sekä viittojen kanssa. Käsineissä on tarkkuutta vaativa käsin koneommeltu step-sauma, jonka taitavat vain parhaat ammattilaiset.
Käsineiden valmistuksessa on käytetty vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää, joka takaa käsineille täydellisen istuvuuden. Siinä käsinenahasta venytetään ylimääräinen venyvyys pois ja jätetään mukautumisvara. Näin käsine ei myöskään venähdä pitkänkään käytön jälkeen ja siitä on paljon iloa moniksi vuosiksi.

Vinkki! Luonnonkuituvuori on käsineen haurain osa. Se kuluu nahkaa nopeammin ja tästä syystä haluamme tarjota asiakkaillemme vuorinvaihtopalvelun. Kun hyödynnät tätä palvelua, niin saat käsineillesi pidemmän käyttöiän.


    How do I choose the right size gloves?

    To find the right size, measure your larger hand (usually your writing hand) at its widest point without a thumb. The circumference of the hand is measured very firmly around the hand. Tip: If you do not have a tape measure, you can use a string. Measure the circumference of the hand with the string and then measure the length of the string with a ruler. This measurement result allows you to select the correct size from the selected size chart. (The size chart can be found on each product page.) If the measurement is between two sizes, we recommend rounding to the nearest half or full size. When rounding to the nearest size, consider the length of your fingers. If you have long fingers or keep your nails long, choose a larger size. If the model of your hand is more wide than the long model, choose a smaller size - this way the fingers are not too long. The glove should sit firmly at the beginning, as the leather stretches slightly in use and shapes in your hand over time.


Reviews

5 /5


Total of 3 product reviews

5 stars3 ratings

4 stars0 ratings

3 stars0 ratings

2 stars0 ratings

1 stars0 ratings

create Write a Review
Review us on Google How was your shopping experience? Whether you shop online or in-store, share your experience on Google.

Erinomaista, tuttua laatua jo vuosikymmenten ajan — erityisesti nämä pitkän mallin käsineet ovat upeat ja istuvat hyvin. Ne tuovat arkipukeutumiseenkin ripauksen ylellisyyttä.

Hienot ja hyväntuntuiset pitkät hansikkaat. Mukavat pitää, ja istuvat todella hyvin ja napakasti.

Laadukkaat ja näyttävät käsineet joita voi käyttää ihan arkipukeutumisessakin.

Show more keyboard_arrow_down

Write a Review