Yasmine - pitkät puoli-käsineet lammasnapasta. Tämä nahka on hyvin hengittävää, pehmeää ja siinä on kaunis kiilto. Täydelliset, kun haluat asuun jotain ekstraa.

+ 3 more images

Sauso YASMINE
Hairsheep | Unlined | Black

€159.00
Check the lowest price The current campaign price is valid until further notice.
The lowest price of the product in the last 30 days was €159.00.

Size guide

Last items in stock

Yasmine - pitkät puoli-käsineet lammasnapasta. Tämä nahka on hyvin hengittävää, pehmeää ja siinä on kaunis kiilto. Täydelliset, kun haluat asuun jotain ekstraa.

Available in our store These gloves are also available for pickup! Welcome to try out in our store: Mikonkatu 7, 00100 Helsinki
See opening hours >
100% hand made All gloves are 100% hand made and go through 100 production stages. Inspection is done manually to ensure flawless quality.
Read more about manufacturing process >
Try at home All products have 30 days return policy.
Fast shipping and easy returns Shipping worldwide. Delivery time is usually within a week of ordering.

During special campaigns, delivery times may be longer than usual due to high order volumes.
Since 1929 The history of manufacturing Sauso gloves is strongly linked to the history of the Sauso family. Svante Sauso, the great grandfather of Sakari Sauso, got his glove manufacturing skills from the greatest German glove manufacturers and established factory to Järvenpää, Finland in 1929. After Svante his son Arno took over the management of the company and from him the company was passed on to the third generation of Sauso that is represented by Sakari Sauso.
Learn about our history >
Share share

Silkinpehmeästä Etiopian karvalampaan nahasta käsityönä valmistetut käsineet ovat unelmanpehmeät kädessä. Nahka on ohutta, joustavaa ja hengittävää ja siksi se onkin todella miellyttävän tuntuinen. Ohut nahka saa käsinet tuntumaan kuin toiselta iholta. Tämä malli on sormeton, joten ei tarvitse huolehtia sormien pituudesta ja voit pukea yllesi esimerkiksi näyttävimmät sormuksesi! Tämä pitkä käsine sopiikiin hyvin sekä arjen asua piristämään, että juhlapukeutumiseen. 

Tämä käsine on vuoriton, joten nahan tuntee ihanasti iholla. Se on keveydestään huolimatta kestävä materiaali. Lammasnapalle on myös ominaista sen kaunis kiilto.

Varren pituus on n. 31 cm, eli se ylettyy noin kyynärpään yläpuolelle. Varren saa halutessaan myös poimutettua kauniisti. Käsineen pituus tekeekin siitä todella elegantin. 

Käsineiden valmistukseen on käytetty perinteistä pöytäleikkausmenetelmää. Siinä nahasta venytetään käsin ylimääräinen venyvyys pois ja jätetään varaa muotoutua käyttäjänsä käteen. Tämä ja lähes 100 muuta käsityövaihetta takaavat käsineille täydellisen istuvuuden.


    How do I choose the right size gloves?

    To find the right size, measure your larger hand (usually your writing hand) at its widest point without a thumb. The circumference of the hand is measured very firmly around the hand. Tip: If you do not have a tape measure, you can use a string. Measure the circumference of the hand with the string and then measure the length of the string with a ruler. This measurement result allows you to select the correct size from the selected size chart. (The size chart can be found on each product page.) If the measurement is between two sizes, we recommend rounding to the nearest half or full size. When rounding to the nearest size, consider the length of your fingers. If you have long fingers or keep your nails long, choose a larger size. If the model of your hand is more wide than the long model, choose a smaller size - this way the fingers are not too long. The glove should sit firmly at the beginning, as the leather stretches slightly in use and shapes in your hand over time.


Reviews

5 /5


Total of 5 product reviews

5 stars5 ratings

4 stars0 ratings

3 stars0 ratings

2 stars0 ratings

1 stars0 ratings

create Write a Review
Review us on Google How was your shopping experience? Whether you shop online or in-store, share your experience on Google.

Laadusta kannatti maksaa. Minulla oli halvat vastaavanlaiset, mutta ei voi puhua samana päivänä. Nämä ovat aivan eri luokkaa. Nyt tiedän, etten enää muualta nahkakäsineitä hanki. Tavalliset mustat Sauson käsineet olleet useita vuosia jokapäiväisessä käytössä kylminä vuodenaikoina, edelleen moitteettomat.

Laadukkaat, kauniit ja tyylikkäät.

Ihanan elegantit käsineet, joita on helppo käyttää eri tilanteissa. Nahka on todella pehmeää ja tuntuu miellyttävältä ihoa vasten.

Olen erittäin tyytyväinen käsineisiin. Ne ovat kauniit ja tyylikkäät, ja sopivat niin arkeen kuin juhlaankin.

Kätevät käyttää ja viileä ulkonäkö! Suojaa ranteita viimalta kaupungissa pyöräillessä, mutta ei näytä silti retkeilyvarusteelta.

Show more keyboard_arrow_down

Write a Review