Korjaukset ja reklamaatio

Vanhojen Sauso-käsineiden vuori on rikkoutunut, voiko sen vaihtaa?

Kyllä! Käsineet on ommeltu niin, että vuori on vaihdettavissa. Usein neulosvuori kuluukin käytössä nahkaa nopeammin, joten vuorinvaihto pidentää käsineiden käyttöikää.

Monet kysyvätkin meiltä, kannattaako käsineiden vuoria vaihtaa. Jos käsineiden nahka on ehjää, ja halua käsineiden käyttöön löytyy, saa vuorinvaihdon avulla omiin käsiin jo hyvin muotoutuneille käsineille mukavasti lisäaikaa. Käsineet ovat myös huomattavasti mukavammat ja lämpimämmät, kun sormet eivät hakeudu rikkoutuneen vuorin reikiin.

Vanhat mutta ehjät nahkakäsineet kannattaa siis huoltaa ja lopulta siirtää siististä kaupunkikäytöstä toisenlaiseen käyttötarkoitukseen, kuten autoon huolto-, tankkaus ja lumenputsauskäsineiksi tai koiranulkoilutukseen.

Vuorinvaihto- ja korjauspalvelu on käytössä vain Sauso-käsineille eli muiden valmistajien käsineitä emme korjaa.


Miten vuorinvaihtopalvelu toimii?

Vuorinvaihtopalvelun voi hyödyntää kivijalkaliikkeessämme tai verkkokaupan ja postin kautta.

Jos tuotte käsineet myymälään, käy maksun suorittaminen kätevästi samalla. Maksu suoritetaan ennen vuorinvaihdon toteuttamista. Myymälämme sijaitsee Helsingin ytimessä, Mikonkatu 7:ssä.

Palvelun voi myös maksaa verkkokaupassa ja käsineet toimittaa ilmaiseksi Postin kautta. (klikkaa tästä)

Käsineet lähetetään sitten tehtaalle, jossa käsineompelijat irrottavat vanhan vuorin ja ompelevat uuden vuorin käsineeseen kiinni. Saatte ilmoituksen, kun käsineet ovat valmiit noudettavaksi/toimitettavaksi.


Miten toimin reklamaatiotapauksessa?

Käsineiden laatu on meille kunnia-asia, joten kysymyksissä älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Käsityönä valmistetut käsineet on valmistettu ja viimeistelty huolella, mutta joskus saattaa tulla aihetta harvinaiselle reklamaatiolle. Esimerkiksi purkautunut sauma tai nopeasti purkautunut vuori, tai harvinainen nahan repeäminen ovat aiheita reklamaatiolle. Reklamaation ratkaisu arvioidaan tapauskohtaisesti. Reklamaatiotapauksissa asioi suoraan myymälässämme: Mikonkatu 7, Helsinki tai ota yhteys info@sauso.com. Asioinnin nopeuttamiseksi liitä sähköpostiin yhteystietosi, tilausnumero, ostopäivä, ostopaikka, sekä kuva käsineistä.


Voiko vanhoja Sauso-käsineitä korjauttaa?

Korjaamme vain Sauso-käsineitä. Korjaustyön mahdollisuus ja hinta arvioidaan tapauskohtaisesti. Korjaustarpeissa asioi suoraan myymälässämme Eerikinkatu 1, Helsinki tai ota yhteyttä info@sauso.com. Asioinnin nopeuttamiseksi liitä sähköpostiin kuva korjattavista käsineistä.


Kuinka kauan vuorinvaihdossa kestää?

Vuorinvaihtopalvelussa kestää kokonaisuudessaan tavallisesti 3-7 viikkoa, mutta kiireaikaan 4-10 viikkoa. Kestoon vaikuttaa tehtaan ruuhkaisuus, kuljetus- ja käsittelyajat. Suosittelemmekin vuorinvaihdon tekemistä sesongin ulkopuolella tai vaihtokäsineiden hankkimista, jotta vuorinvaihdosta palautuvia käsineitä ei tarvitse odottaa sormet palellen.


Paljonko vuorinvaihto maksaa?

Vuorinvaihdon hinta määrätyy vuorimateriaalin mukaan. Maksu suoritetaan ennen korjausta.

  • Villaneulosvuori (100% villaa) - 49€
  • Cashmerevillasekoitteesta tehty neulosvuori (55% cashmere 45% villa) - 55€
  • Neulosvuori 100% cashmeresta - 65€
  • 100% silkistä valmistettu vuori - 65€
  • Turkisvuori (lammasturkis ja kaninturkis) - 79€

Voiko vanhoja Sauso-käsineitä korjauttaa?

Korjaamme vain Sauso-käsineitä. Korjaustyön mahdollisuus ja hinta arvioidaan aina tapauskohtaisesti. Korjaustarpeissa asioi suoraan myymälässämme Mikonkatu 7, Helsinki tai ota yhteyttä info@sauso.com. Asioinnin nopeuttamiseksi liitä sähköpostiin kuva korjattavista käsineistä.


Mikä takuu kosketusnäyttökäsineillä on?

Meillä on 100% tyytyväisyystakuu kosketusnäyttökäsineille. Jos käsineiden kosketusnäyttöominaisuus ei toimi, saat rahat takaisin tai toiset käsineet tilalle. Takuu on voimassa 12 kuukautta. 

Käsineiden ja kosketusnäyttöominaisuuden kestävyyteen vaikuttaa merkittävästi se, kuinka käsineitä on käytetty ja onko hoito-ohjeita noudatettu. Jos käsineet ovat esimerkiksi kastuneet tai niitä on pesty ohjeiden vastaisesti, emme pysty enää tarjoamaan takuuta käsineiden kosketusnäyttöominaisuudelle.

Huomaathan, että jotkut paksuilla panssarilaseilla varustetut näytöt eivät toimi käsineiden kanssa.

Otathan meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää kosketusnäyttökäsineistä tai takuusta.


Jäikö sinulla kysyttävää? Ota meihin yhteyttä

BRAND STORE HELSINKI
Mikonkatu 7
00100 Helsinki
Finland

Soita meille:
+358 40 833 0522

sauso.shop@sauso.com

Asiakaspalvelu

valinnainen